Dinamo Zagreb zvao Vladu Ivića!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.05.18. | 21:06

Ali će on, po svemu sudeći, u Makabi gde ga čeka 1.000.000 evra

Vladimir Ivić je veoma tražen ovih dana u raznim evropskim zemljama, a jedna od ekipa koja je zainteresovana za njegov potpis, pored Makabija i Partizana, barem ako je verovati izraelskim medijima je i zagrebački Dinamo. Ipak, izraelski portal Sport 5 tvrdi da je Ivić sve bliži odluci da preuzme ekipu Makabija iz Tel Aviva. Tamošnji mediji objavili su i finansijske detalje ponude koju je Ivić dobio od Ponosa Izraela - radi se o dvogodišnjem ugovoru ukupne vrednosti od 1.000.000 evra.

Srpski trener je bez angažmana od kraja prošle sezone kada je sa solunskim PAOK-om osvojio grčki kup. U više navrata, poslednji put pre nekoliko dana, dovođen je u vezu i sa klupom Partizana sa koje bi po završetku sezone trebalo da ode Miroslav Đukić.

Izabrane vesti

Ako prihvati Makabijevu ponudu, Ivić će zameniti Đordija Krojfa koji nije uspeo da osvoji šampionsku titulu i vratiće se na funkciju sportskog direktora u najtrofejnijem izraelskom klubu. U celoj priči kratkih rukava je ostao i Partizan, a Iviću se očigledno ne vraća u srpski fudbal. Bar ne još.

Ivić je trenersku karijeru počeo 2013. godine u mlađim kategorijama PAOK-a gde je sezonu pre završio profesionalnu igračku karijeru. Sa mladim timom solunskih crno-belih je već u prvoj sezoni osvojio titulu prvaka Grčke što ga je kasnije i preporučilo za prvi tim.

Foto: Action images


tagovi

Vladimir IvićDinamo ZagrebMakabi Tel AvivFK PartizanPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara