Dinamo nudi Olmu: Sam upiši za koliko ćeš da igraš

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.07.19. | 13:18

Blanko ček za mladog Španca

Ponude samo stižu, ali Dinamo kao da nema nameru da u ovom prelaznom roku proda Danija Olma. Iako će to, bez dileme, biti rekordan transfer zagrebačkog kluba, gde god da mladi španski reprezentativac ode sa Maksimira.

Poslednja ponuda koja je stigla u Zagreb je od engleskog Vulverhemptona. Vredna je 25.000.000 evra, plus kroz razne bonuse 5.000.000 evra i čak 20 odsto od naredne prodaje! Reklo bi se, ponuda koja se ne odbija.

Izabrane vesti

Samo, u Dinamu ne misle tako. Kako piše Jutarnji list, u taboru Modrih nagovaraju Olma da ostane još godinu dana u klubu! U prvi mah su mu ponudili godišnju platu od 1.200.000 evra, ali kada na to Španac nije pristao, ponudili su mu sledeće: blanko ček! Da sam upiše sumu za koju bi igrao u narednih godinu dana. Na tu ponudu Olmo još nije odgovorio.

Dinamo je doveo mladog Španca iz Barselonine škole fudbala i platio ga samo 200.000 evra. A, sada može da ga proda za najmanje 30.000.000. Posao iz snova. Samo treba umeti. I izdržati ponude dok ne dođu do gornje granice, a ne poleteti za prvu opipljiviju sumu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara