Dibalina plata koči transfer u Junajted

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.19. | 14:37

On bi da mu plata ostane 7.000.000, ali...

Zahtevi koje ima Paulo Dibala koče njegov transfer u Mančester Junajted i potencijalnu trampu u kojoj bi Romelu Lukaku otišao u drugom smeru.

Dibala je dobio dozvolu da pregovara sa Junajtedom u utorak, pošto je trampa već dogovorena sa Juventusom. Ali, sada San piše, i to pod vinjetom ekskluzivno, da ofanzivni igrač Stare dame i tim sa Old Traforda imaju razmimoilaženja po pitanju plate.

Izabrane vesti

Tim Ole Gunara Solskjera je nedavno dobio smanjenje plate za 25% zbog neuspeha kluba da se plasira u Ligu šampiona i to svakako ne ide u korist Dibali koji u Juveu zarađuje 7.000.000 evra godišnje.

Engleski mediji dodaju da 26-godišnji Dibala zahteva istu platu, bez obzira na to u kom Junajted igra takmičenju. Takođe, dodaju da je Dibala raspoložen da ostane u Juventusu ako već ne može da dobije traženu platu u Mančesteru.

U međuvremenu, Skaj piše da je Argentinac danas trenirao sa Juventusom i da bi ovih dana, verovatno sutra, trebalo da održi razgovor sa Maurisijem Sarijem u vezi sa svojom budućnošću u klubu.

Navijači su za to da Dibala ostane, pa je veliki broj njih tražilo od Dibale da ostane u klubu, na šta je Argentinac odgovorio "lajkom". To naravno ništa ne mora da znači, ali deluje da je priča oko mogućeg odlaska Dibale u Mančester i prelaska Lukakua u Juventus tu negde na šansama 50:50.

Dibalina plata može da bude ozbiljan problem.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara