Komentari na vest

Detalji incidenta posle utakmice Partizan - Napredak: Delegat i komesar gađani kamenicama

S

SilverSurfer

pre 29 dana

Jedini portal koji je preneo da su nakon utakmice radile kamenice bio je Sport klub. Doduše oni su naveli štetu na prozorima i nisu pominjali da je bilo napada na službena lica. Kako je moguće da je neregistrovano lice bilo na klupi Partizana koje je kasnije učestvovalo u napadu na sudije? Da li za to postoji neka kazna? Kako je moguće da sudija podnese prijavu nakon dve nedelje? Valjda postoji neki propisan vremenski? Činjenica je da se ljudi iz Partizana žale na suđenje od prvog kola kada se ispostavilo da je bio oštećen TSC a ne crno - beli. Natko zbog ponašanja zaslužuje crveni karton na svakoj utakmici, međutim, iz nekog razloga njegovo ponašanje se toleriše. U evropskim utakmicama nije pokazivao takvu vrstu ponašanja. Ne bi me čudilo da se ispostavi da je sudija bio glavni krivac.
n

nesa bg

pre 30 dana

Kuda ide srpski fudbal
M

Mare DeKra Lowu

pre 30 dana

Eh sad. Pa lepo se vidi na ovoj slici da je Duka taj koji je napadnut pa vice: drz' te me, ubicu ga! A ne bi on mrava zgazio. To zna svako ko je isao gore na Teleptik, visoko. On je dobrica i gospodin i ovo mu sve namestaju. Predugo je bio prvi, moralo se nesto uciniti. Ovo je samo delic plana da ga ometu da uzme nametenu titulu. Sam protiv svih. Sad ga i tuze! A realno su ti iz komisije trcali i sve glavom nabadali te kamenice. Sta su time hteli da dokazu, ne znam. Znam da nista od ovog nije istina. Partizanom protiv represije.
C

COOL

pre 29 dana

Baš te žalim. E oa ovoga puta nije prošlo na silu.
L

Lata

pre 30 dana

Pa njih treba stalno kažnjavati pa oni stalno protestiraju. Kolovođa je broj 10
G

Grga Cvarak

pre 30 dana

Zamisli kad trebaju pune dvije sedmice da se ovako nesto "otkrije". Onda stvarno znas koliki je incident bio.
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

Na ovoj fotografiji se vidi da sudija nije skinuo uređaj za komunikaciju sa Var-sobom tako da verovatno postoji snimak šta je izgovoreno pa lepo poslušajte i neka gospodin Dudljaj dostavi izjavu pa onda razreži kaznu.Ovamo glumi nekog mučenika a ustvari primitivac i ne samo on već i igrač sa brojem 10 verovatno poznat navijačima crnih koji je toliko naporan i bezobrazan da je to više degutantno.
j

jos krace i jasnije

pre oko 1 mesec

Kad otvoreno krades coveka, nemoj da se cudis kad preteruje u odbrani
m

metalika moj dobar

pre 30 dana

bez obzira na sudiju tom Napretku treba se da minimum 3 i na JNA i u Krusevcu
Z

Zzzz

pre 30 dana

Pre će Napredak vama da da 3 gola.. Divljačko ponašanje Duljalja treba ga izbaciti
v

v1ad

pre 30 dana

Kad relativizujes i opravdavas ovakvo ponasanje, samo pozivas na jos gore.
N

Nenad1246

pre 30 dana

Radnik lajk dis.
M

Mnogo gadno

pre oko 1 mesec

Osnovno pitanje je zasto se sa ovime toliko cekalo? Zasto je javnost bila uskrscena za detalje dve nedelje? Dalje - koliko se puta ovo vec desavalo a da niko ne zna jer javnost nije bila obavestena? Ovo je samo vrh ledenog brega i jedan od dokaza kako ta prepostena pastorcad funkcionise i koliko su u stvari zasticeni. Oximoron od kluba, igraca i navijaca. I naravno, posle svih VAR provera i svega ispostavilo se da nisu bili u pravu ni za jednu zalbu, ali rec “izvini” ne postoji u recniku nadobudnih i oholih. Ta kolicina pritiska na sudije nije normalna. Onaj Natko bi za takvo ponasanje bilo gde drugde imao vise kartona nego pretrcanih kilometara. I vecito prolaze bez kazne. Vecito se krilo. Nadam se da se posle ovoga vodenica, ne da se okrece drugacije, vec da prestaje da se vrti! Cela klupa i pola tima bi trebalo da dobiju crvene kartone. Sto se tako nisu ponasali kada ih je napunio vrtic iz Danake? A u Evropi to ne moze, pa da. Kakva avangarda, Boze pomozi.
K

Kratko i jasno

pre oko 1 mesec

Avangarda.Za ovako nesto bi Pazar izbacili iz lige plus celu sezonu bez publike.
G

Grga Cvarak

pre 30 dana

Ako je istina, slazem se da kazna treba da bude drakonska. Mene samo interesuje sta se cekalo dvije sedmice? Plus, ja koliko znam, kad te kamen pogodi u glavu, to je automatski razbijena glava, a to nisam procitao da je u incidentu bilo razbijenih glava. Jedino ako ih nisu gadjali nekim kamenjem koje ne razbija glave? Hocu da kazem, cinjenica da se o ovome prica tek dvije sedmice nakon utakmice definitivno izaziva skepticizam. Ako se nesto desilo, onda se desilo i o tome se pise momentalno, a ne ovo.