Degenek posle povratka: Da se opet najbolji evropski fudbal igra na Marakani

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.19. | 18:21

„Proradili leptirići“, uzbuđen je australijski štoper

Stigli su ovog leta portugalski napadač Tomane, španski vezista Kanjas, brazilski levi bek Žander, kupljen je štoper Radničkog Radovan Pankov, golman Radnika Nikola Vasiljević je pojačao konkurenciju za mesto među stativama, ali su se malo kome navijači Crvene zvezde obradovali kao – Milošu Degeneku.

Svesni da im je potreban još jedan centralni odbrambeni igrač, čelnici srpskog prvaka su pikirali povratak reprezentativca Australije poslednjih sedmica i danas konačno uspeli da završe posao, pa je posle samo šest meseci provedenih u Al Hilalu iz Saudijske Arabije 25-godišnji defanzivac opet na stadionu „Rajko Mitić“.

Izabrane vesti

Sa jasnom idejom da ekipi Vladana Milojevića vrati sigurnost i lansira je, još jednom, ka Ligi šampiona.
Kasnim jedno kolo, ali mi je drago što sam opet u Zvezdi“, smeje se Miloš Degenek, pošto je realizovana pozajmica iz arapskog sveta.

Propustio je premijerni dvomeč sa Suduvom, kao i start prvenstva protiv Javora, mogao bi da bude u konkurenciji za sastav sa Helsinkijem, ali je realnije da se nađe u kombinaciji za gostovanje u Finskoj, pre nego za okršaj sa severnjacima u sredu veče u Beogradu.
„Nadam se i iskreno želim da ponovo ostvarimo lep rezultat i obradujemo sve navijače. Moj cilj i cilj svih ljudi u Zvezdi je da donesemo opet najbolji evropski fudbal na Marakanu. Radujem se povratku i sa nestrpljenjem čekam novi početak u voljenom klubu“.

Na osnovu sporazuma sa Al Hilalom, Zvezda ima pravo da se do poslednjeg dana marta izjasni hoće li otkupiti ugovor snažnog štopera i ako odgovor bude pozitivan na račun Al Hilala moraće da prebaci oko 1.500.000 evra.
Često sam dolazio na treninge i utakmice, ali uprkos osećaju da nisam ni odlazio emocije su se probude. Imao sam leptiriće u stomaku na putu do stadiona. Presrećan sam što sam ovde. Nadam se da će se ponoviti prošlogodišnje leto i jesen, da opet ostvarimo uspehe i uz malo sreće i zdravlja da ih i nadogradimo za stepenik“, dodao je Miloš Degenek.

FOTO: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara