Komentari na vest

Debitant iz Niša sudi večiti derbi

G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ovo je onaj sto zna kako treba da se sudi Partizanu da bude onako kako njima odgovara, pokazao se mnogo puta, poslednji put protiv Spartaka.
N

NoName 1

pre preko 1 godinu

Poslednji trzaji Partizanove sudijske komisije. Postaviš debitanta, on sudi smešan penal za Partizan, oprosti par žutih i crvenih i mirna Bačka. I prošli derbi je sudio debitant, setimo se penala za Partizan.
G

Gost8489

pre preko 1 godinu

jel to onaj sto je navijac zvezde od malih nogu i sto im je sudio 17 penala prosle sezone a partizanu dao 4 crvena kartona?
c

crno-beli tigar

pre preko 1 godinu

To je taj sudija koji prosle sezone nije svirao cist penal nad Jovicen na JNA protiv Napretka, i zavrsilo se ....remijem !!! Guspodo, idete na Kurir i druge portale i gledate ko je ....delegat -- Glodovic, nadzornik nad VAR- om rumeni Dokic, tu je i cuveni Elvis Prisli - Simovic iz sela gde je ....Terzic !!! Sta su spremali zvezdasi zato sto se igra u petak , a neu sredu kako su oni ....hteli !!! Oni se plase Partizana i na plus 13 !!! Svaki partizanovac na jug u petak, i jos neki da idu na bocne delove istoka i ...zapada !!! Partizan je ovog proleca pobedio sva 3 puta na stranu- Napredak, Spartak i Serif !!! Ja sam 7745 km od Beograda, ali kad budem dosao u Beograd, neka dodu 20 partizanovca sa ulaznicom sa juga i da mi pokazu ulaznice i ja cu im platiti sve ulaznice !!! Volim Partizan !!! Bog voli hrabre, verne i postene !!!
K

K1996

pre preko 1 godinu

To onaj što mu se Urošević unosio u lice i psovao ga? Biće veselo na derbiju... Biće jedno 35 prekršaja i 10 minuta aktivne igre...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

To onaj što ga igrači Partizana psuju, pljuju, vuku,a on ne sme ni faul da svira. Znači u petak klasični grobarski hrkljuš.
M

Monako- Nica 0:3

pre preko 1 godinu

Sve je moguće.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sve osim pobede Zvezde bice cudo jer Partizan POJMA NEMA I IGRA ANTIFUDBAL PLUS JE RASKLIMOVAN I RASTIMOVAN DO TEMELJA.Doduse gospodo Zvezdasi vi ste bolji ali nista specijalno.To se najbolje videlo u Evropi svih ovih godina-Cska iz Moskve,Milan,Rendzers,Omonija,Serif,Makabi Haifa,Ferencvaros,Monako,Trabzon ni od jednog niste uspeli da budete bolji od nekih timova ste ispadali u dvomecima.U redu dobili ste Ferencvaros i Trabzon ali to su bila njihove lose veceri i plus podcenili su Zvezdu.Na kraju je Zvezda bila zadnja u grupi iza oba tima.Zvezda nijednu od ovih nabrojanih jacih ekipa nije izbacila.Ovde domacu ligu necu da racunam jer Partizan i Zvezda imaju MNOGO vece budzete od svakog tima pojedinacno.Sto se sudije iz Nisa tice posto je debitant na derbiju verujem da ce suditi fer i korektno i zbog ugleda i da bi se dokazao.Mozda ga onda u buducnosti vidimo kako sudi Ligu Sampiona,Ligu Evrope,Svetsko i Evropsko prvenstvo.
D

Dno dna!

pre preko 1 godinu

Aj ne rise!Pitanje je samo čiji je?Ko mu je poslodavac i to je to!Već se zna ko je glavni,ko pomoćni,var soba,tako da ima dovoljno vremena da se sve lepo izrežira i postavi na mesto!
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Milan nadigran sa igračem manje u Milanu, Rendžers nadigran u obe utakmice, Omonija da se igrala druga utakmica u Beogradu dobila bi tri komada, Šerif dao gol iz ofsajda u Moldaviji i prošao dalje (nije bilo vara), Monako nadigran u Beogradu, Ferencvaroš razbijen u Beogradu, Trabzon nije tiliko nadigran, ali pobeđen.