De Laurentis digao glas protiv Reala: Kako Bajern može da pozajmi Hamesa, a mi ne?

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.19. | 20:11

Jer, vlasnik Napolija ima svoju računicu...

Ako biste sada pitali prosečnog fudbalskog poznavaoca šta je sa Hamesom Rodrigezom i gde nastavlja karijeru, većina bi se verovatno pogubila u silnim informacijama koje neprestano kruže.

Od praktično završenog transfera u Napoli došlo se do toga da je Hames najavljen kao bombastično pojačanje Atletika, a čak i kada su objavljeni svi detalji transfera, a Napoli navodno istupio iz trke za njegov potpis, prvi čovek kluba iz Kampanije Aurelio de Laurentis ne oprašta se od mogućnosti da angažuje atraktivnog Kolumbijca. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 16. jul

Štaviše, De Laurentis rukama i nogama kopa samo kako bi ubedio Real da prepusti Hamesa Napoliju, a ne Atletiku, iako će madridski klub isplatiti 50.000.000 evra za obeštećenje, a Napoli nudi samo pozajmicu uz pravo otkupa. Kontroverzni biznismen s juga Italije digao je glas protiv Kraljevskog kluba i njegovog predsednika Florentina Pereza, jer mu nije jasno kako neki drugi timovi dobijaju popuste, a on ne.
“Nikako ne mogu da razumem kako je Bajern mogao da dovede Hamesa na pozajmicu, a mi moramo da platimo 42.000.000 evra. Kad bi nam dali da ga pozajmimo, imao bih novac za druge igrače“, priznao je De Laurentis.

Doduše, poznati filmski producent verovatno je zaboravio da Real nije imao ovolike finansijske troškove kao sada u vreme kada je prosleđivao Hamesa Bajernu. Real je ovog leta potrošio preko 300.000.000 evra na pojačanja i sada mora da nadomesti bar deo istih, zbog čega i zahteva novac za Hamesa, a ne kombinacije. 

Naravno, De Laurentis je bio upitan – da li bi taj drugi fudbaler mogao da bude Nikola Pepe iz Lila?
“Pepe? Mogao bi da bude, videćemo...“

Bilo kako, lukavi sportski radnik definitivno je ostavio vrata otvorena za oba transfera, čak i ako je Atletiko trenutno u velikoj prednosti za Rodrigeza. Sad nas ništa više ne bi začudilo...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara