Komentari na vest

De Hea čitao “puškice“ i odveo Junajted u finale! Marču sreća okrenula leđa, hrabri Brajton ispao

g

gostzasvavremena

pre oko 1 godinu

Man Utd kanta za nabijanje HAHAHHA

Darkoki

pre oko 1 godinu

Od sledece sezone se necete smejati,ima zivi da se pojedete
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Ako koristimo logiku Ria Ferdinanda ili koga vec... Junajted ako osvoji i ovaj kup i plasira se u LS, imace sezonu kao Liverpul prosle godine. A Liverpul igrao finale LS i zavrsio drugi sa bod ili dva iza Sitija.
F

FM

pre oko 1 godinu

Samo je Liverpul mogao vrlo lako i do sva 4 trofeja, ne moze se to porediti. Finale LS je izgubio jer su pali psihicki posle poslednjeg kola lige. Aston Vila imala 0-2 do 75. minuta protiv Sitija i ovi opet okrenu u minut do 12.
B

Bbnm

pre oko 1 godinu

Hoću da vidim Upamekana u tandemu sa Megvajerom u Junajtedu. Ne simpatišem ih, uopšte i ne pratim Engleze, ali samo zbog pomenutog tandema i De Hee bi postao redovan pratitelj tog kluba. Gledati takvu grupicu igrača, pa ljudi moje to je bolje i od seksa.
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Ne kapiram što se Upamekano troluje i dalje i to pominjanjem Megvajera. Čovek jeste ispao iz voza par utakmica, ali je mlad i ima potencijal da bude među naj štoperima. Dok je Megvajer mator i evo već drugu sezonu kanali ekipu.
g

gost....

pre oko 1 godinu

Dobro je United igrao s obzirom na umor i broj utakmica kol je vise odigrao od Brajtona pa mixsanje odbrane mogli su i do pobjede daje Antony htjeo dodat neku loptu pozzzz
p

posle utakmice

pre oko 1 godinu

Sa sitijem zalice sto nisu ispali u polufinalu..m
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Koliko je ovaj Junajted Komedija ! Njukasl je za njih METEOR !
A

Andjus

pre oko 1 godinu

Pa sto ih onda otkinuo Utd u finalu kupa?
0

090

pre oko 1 godinu

cek bre,ono bese junajted ih 2-0 kaшirao?
G

Gost1234567

pre oko 1 godinu

Koliko sreće ima ovaj Junajted ove sezone...
0

090

pre oko 1 godinu

ima srece sto je 20 puta bio sampion,3puta prvak evrope ,ko zna kolko jos kupova i svega,jbt upravu si
g

gostion

pre oko 1 godinu

Pa bez de hee majstore,mancester bi bio jos jos jos gori,i ove i poslednjih 10,iako su bile susne i tuzne.pa ti vidi onda. A bruno je raton,ko zna spanski razume,a moze i da ukuca na translate.
2

23

pre oko 1 godinu

Igra loša, mada United je imao 3 dana od Sevilje,putovanje i jako puno ozljeda a Brajton 8 dana odmora. Nije mi jasno kako se sad gleda Casemira jer je bilo najmanje 5 faula igrača Brajtona gorih od njegovog bez kartona. O faulu Mitome za drugi žuti na vredi pričati a pogotovo Vebster koji je zaslužio isto 2 žuta i da ne nabrajam dalje. Ja kao simpatizer Uniteda moram opet reć da me jako nervira Bruno sa simuliranjem i kukanjem i mislim da to neko treba rješiti s njim,kao i bespotrebne glupe faule za karton sve boljeg Antonya.
g

gostzasvavremena

pre oko 1 godinu

Hahahah jel realno, igrali ste protiv Brightona, kakvi viska dani odmora? na jako niske grane je pao ovaj united, jako niske
c

cylo

pre oko 1 godinu

@gostzasvavremena taj isti Brighton je nadigrao skoro Chelsea kao da je igrao protiv ekipe iz treće lige, Brighton je toliko uigrana ekipa da su ovde dosta njih predviđali da će napuniti United, tako da to tvoje omalovažavanje Brightona kako bi umanjio prolaz Uniteda je prilično smešno, tako da manje lupetanja.
0

02134

pre oko 1 godinu

De Hea nije odbranio nijedan penal u penal seriji.De Hea u jednu lopta u drugu stranu.Penal seriju odlucio igrac Brajtona koji je promasio ceo gol.Lupate ko otvoren prozor.
b

bel

pre oko 1 godinu

Igra je bila generalno gruba i UTD opravdano 5,6zuta a Brajton 1 alooo,sudiju udaljiti neko vreme,takodje ni crveni nije dao neverovatno kako ne ujednacen kriterijum...
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo za Junajted!
s

staaa

pre oko 1 godinu

bravo?za to sto je uspeo da nekako izbegne ispadanje i od sevilje i od brajtona? Jel to nivo mancestera junajteda? Da li time treba da se zadovoljava? Nece se tako daleko dogurati mada imaju sanse ako i ovde kao u liga kupu protivnik bude igrao sa rezervama
m

mylo

pre oko 1 godinu

Hrabri Brajton? Sudija trebao barem još tri žuta i crveni karton da im da, sramotno suđenje na štetu Junajteda, i pored toga zasluženi prolaz, konačno malo pravde na kraju.
G

Gost997

pre oko 1 godinu

Kako Brighton završi utakmicu bez crvenog kartona samo sudija zna...

Darkoki

pre oko 1 godinu

Igra uzas..molim boga da u finalu ne igraju Halnd , KDB,i naravno Megvajer🙂..jel cemo sa takvom igrom popiti 5 komada.