Da li je Paredes to Leonardovo tajno oružje za Sergeja?

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 21:23

Uskoro rasplet

Dok fudbalska Evropa bruji o večernjoj, doduše tabloidnoj bombi i potpuno nerealnoj trampi Pari Sen Žermena i Mančester junajteda gde bi strane zamenili Nejmar i Pol Pogba, gotovo ispod radara provukla se vest koja bi mogla da otključa toliko čekani transfer Sergeja Milinković Savića!

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak 24. jun

Izabrane vesti

Čini se da je Klaudio Lotito jako blizu da potpiše kapitulaciju i proda Sergeja upravo PSŽ. Odjeknula je danas vest da je iz Pariza pravo u Rim stigla ponuda za 20.000.000 evra jača od one prvobitne i da je u rangu od 75.000.000 evra, što je blizu onoga što tvrdi pregovarač Lotito traži, a rehabilitovani sportski direktor Svetaca Leonardo izgleda ima tajno oružje kojim će dovršiti ovaj megalomanski transfer zasigurno! Navijački sajt Paris United, inače dobro povezan sa klupskim strukturama u glavnom gradu Francuske, objavio je večeras informaciju da je Leonardo spreman da promeni formulu transfera i u celu operaciju uključi i Leandra Paredesa!

Druga ponuda za Sergeja, 20.000.000 evra veća, Lotito pred kapitulacijom

Argentinac definitivno nije ostavio dobar utisak u Parizu, a nije se dosad proslavio ni na Kopa Amerika u dresu Gaučosa. Paredes je veliki promašaj donedavnog direktora Antera Enrikea i propali pokušaj da se nadomesti težak poraz od Barselone u trci za Frenkija de Jonga. PSŽ ga je platio prošle zime okruglo 40.000.000 evra, a posle samo šest meseci završio je svoje na Parku prinčeva. S obzirom da će Sergej izvesno doći u Pariz, francuski šampion bi sebi učinio veliku uslugu i otarasio se Paredesa, a Lacio bi dobio vezistu koji bi dobio sigurno mesto startera. 

Bio bi to zaista odličan posao za sve tri strane, jer bi PSŽ dobio vezistu po želji, Lacio odličnu zamenu, a Paredes mogućnost da oživi karijeru koja je zapala u krizu. Da ne pričamo da u ovom trenutku teško da bi neko Pari Sen Žermenu platio 40.000.000 evra za Argentinca...

Podsetimo, Leandro Paredes je u Italiji već nastupao za Kjevo, Romu i Empoli, pre nego što je pre dva leta otišao u Zenit za 23.000.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara