Komentari na vest

Čuka se pohvalila: Cvetković Zlatna kopačka Evrope u kadetskoj konkurenciji!

M

Micura

pre 11 meseci

zvrk opasan ... kao Pipo Inzagi.......ako ovaj ne bude ozbiljan igrac ja ne znam nista o fudbalu
T

Tuneki

pre 11 meseci

Odavno je trebao da debituje za Cukaricki
N

Neko ko pojma nema

pre 11 meseci

Nije isto postici 37 golova u Francuskoj, 36 u Nemackoj, i 38 u Srbiji. Koeficijent razlike u kvalitetu je 3:1. Tragedija Srpskog fudbala je to sto nasi statistiku prave na 10:0, 8:0, 6:0, na utakmicama bez intenziteta. Nemoze se postati igrac ako se godisnje ima samo 4-6 utakmica, a sve drugo je samo lazna slika. Samo omladince u Srbiji se racunaju zato sto tada na 17 godina su ostali samo ini koji mogu, i plus se spajaju 3 generacije. To je filter koji ima smisla. Sve ostalo je laz, velika laz.
c

cobra kobra

pre 11 meseci

Daj jih ti 5 majstore lako je pisati
D

Daj faul

pre 11 meseci

Ne znam da li ste gledali decka… ima on odredjeni kvalitet, agresivan je, ledjima igra dobro…ali ima veliko ALI… formiran je, vise igra na snagu iako nije visok. Ako pogledate utakmice sa skorasnjeg EP do 17 godina ili bilo koju drugu utakmicu za reprezentaciju, videcete da ove brojke mozda malo i varaju! Zelim momku da bude najbolji spic, ali…
?

???

pre 11 meseci

16 godina. Treba ga drzati na klupi u nekim slabijim utakmicama i kad bude dobar rezultat za cuku ubaciti ga u igru. Tako da nakupi 10 utakmica u sezoni minimum.
S

Saturn

pre 11 meseci

Cudo od deteta , igra ko da ima 30 godina
S

Sherlocked

pre 11 meseci

I zasto je i da li je Endrik bolji i skuplji od naseg malog?
S

SrbijaSrbima

pre 11 meseci

Nislija ako se ne varam :D. Bravo mali i nastavi da kidas, srecno masino, Srbija!
G

Gistgost

pre 11 meseci

Da je u Partizanu, vec bi se pricale bajke o njemu kao sto su o Bazdaru
N

Neksus

pre 11 meseci

Mora da ti je krivo sto o tebi ni rec da se napise,sem kada te neko pomene odgovarajuci na tvoj komentar. Inace,decku zelim da ne poleti niti naseda,vec da bude pametan,vredan i istrajan i da ga gledamo u najjacim klubovima kao ponajboljeg pojedinca na terenu i u reprezentaciji kao buduceg golgetera.