Komentari na vest

Čuka na 'Karađorđu' - Vošina utakmica godine!

S

Stara Garda

pre 11 dana

Samo neka mi neko pojasni - zašto je ovo utakmica sezone. 4 mesto i 5 mesto vode u EVROPU, praktično nema nikakve razlike, osim što ovaj na 5 mestu kreće ranije u kvalifikacije, što čak i nije loše jer igraš protiv nekih mnogo slabijih ekipa, taman da se zagreješ. Pošto Vojvodina ima dva meča sa Napretkom i Mladosti i oba kući, to je nekih 6 bodovi prednosti u odnosu na Čukarički koji igra sa TSC, CZ i Partizanom. + ako budu izjednačeni sa bodovima, u prednosti je Vojvodina. Stvarno ne vidim način da Vojvodina ostane bez Evrope, 5 mesto je neki minimum.
V

Vreme je

pre 11 dana

Za pobedu Vojvodine nad gazda klubom bez navijača i simpatizera. Vojvodina sad sa sa šansu kad ne igra Seri Lazaru Jovanoviću bar poluvreme. Do pobeda Vojvodina
N

Naopako

pre 12 dana

Tesko ce biti bez Seria. Ali sudija je pritiv par uradio fin posao sa tim besmislenim zutim kartonom za Seria, zapravo sva cetiri kartona je dobio bez da je napravio faul!
C

Chiske1

pre 12 dana

Utakmica godine je finale kupa!
D

Dragan 1985

pre 12 dana

Voleo bi vise da Vosa bude treca i Radnicki K bude cetvrti na kraju, nego TSC i Cukaricki. Ali realno gledano sta vredi Vosi i Radnickom publika kada nemaju uslova za grupnu fazu LK. Bolje da onda igraju Evropu oni koji imaju vise iskustva.
:

:) :)

pre 12 dana

Šta ovaj priča?! Kakve si druže velike rezultate napravio ove sezone kad si trenutno 5-i kao i svake sezone
b

borac protiv svih

pre 12 dana

samo hrabro do nove pobjede !!
?

??

pre 12 dana

Ja kao zvezdin navijac mislim da je za vosu najbolje svu snagu da iskoristi za finale kupa. Ta utakmica im je od istoriskog znacaja
g

genije fudbala

pre 12 dana

haha koja slika, pocela da mu nice kosa lepo
к

као и

pre 12 dana

Златибору Лончару....
f

fkvns022

pre 12 dana

Daj da razbijemo ovu vestacku tvorevinu koju ni familija ne gleda. Dosta nam je beogrsdizacije fudbala
а

а ви

pre 12 dana

сте "Фирмаши" из Ловћенца???
D

Dorcolac

pre 12 dana

RIP Firma 1989-2016