Čović: Više sam razgovarao s Grujićem nego sa sopstvenom ženom

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.19. | 17:59

"Očekujem da ove sezone bude još bolji, mnogo, mnogo bolji", poručio novi trener Herte

Voleo ga je bivši, voli ga i sadašnji. Možda ćak i više. Marko Grujić baš ima sreće sa trenerima u Herti. Pal Dardai nije krio koliko je u njegovom sistemu bio bitan uticaj srpskog internacionalca, a slično razmišlja i Hrvat Ante Čović. Čim mu je saopšteno da će dobiti šansu da vodi prvi tim naredne sezone - punih pet godina vodio je mladu ekipu berlinskog bundesligaša - Čović je kao glavni cilj pred upravu stavio da zadrže Marka Grujića. I naš vezista pronašao se u planovima novog trenera, pa mu nije bilo teško da prelomi.  
"Imao sam nekoliko odličnih opcija, razmišljao sam čitav odmor o tome, ali sam izabrao najbolju. Imam sjajan odnos sa Čovićem koji mi je otvorio vrata u Herti“, rekao je nedavno Marko Grujić.

Nismo dugo čekali odgovor na ove reči srpskog veziste. U intervjuu datom Bildu mladi hrvatski stručnjak kazao je:
"Grujić? On je specijalan igrač kojeg smo apsolutno želeli da zadržimo. Razgovarao sam s njim do dok je bio na dmoru. Razgovarao skoro više nego sa svojom ženom. Njemu je ovo prvi put da će na pripreme doći i neće morati da se predstavlja novim saigračima, jer ovo će mu biti druga sezona u klubu. Pre toga stalno je menjao timove. Zato očekujem da bude još bolji, mnogo, mnogo bolji".   

Izabrane vesti

Marko Grujić do sada je odigrao 22 utakmice u Bundesligi, postigao je pet golova. Imao je i dosta problema sa povredama, ali bez obzira na to u Herti su prepoznali njegov potencijal i odlučili da ga zadrže po svaku cenu. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara