Čović: Dovodimo plejmejkera 100 posto

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.19. | 09:54

Zagonetka za navijače crveno-belih

Navijači Crvene zvezde su u stanju euforije, posle serije  potpisa na Malom Kalemegdanu. Šampion Srbije je već ozvaničio transfere Ognjena Kuzmića i Derika Braun, čekaju se Dženkins i Džejms Gist, ali sa njima dvojicom neće biti završene aktivnosti crveno-belih u ovom prelaznom roku.

To je direktno potvrdio i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, gostujući u jutarnjem programu televzije Prva.
„Ne bih sad o imenima jer su pregovori u toku i objavljivanje imena od strane menadžerskih agencija mogu samo da štete tom poslu. Sigurno će biti dva do tri pojačanja. Dakle 100% na poziciji plejmejkera kao i na poziciji centra. O imenima i nacionalnostima igrača ne bih ovom prilikom“ rekao je prvi čovek KK Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Taj centar trebalo bi da bude Džejms Gist, a novi plejmejker je zagonetka za javnost. Naravno, i da navijači maštaju o Teodosiću i Joviću... Takođe, Čović je zadovoljan i zbog činjenice da su najbolji igrači iz prošle sezone ostali u klubu.
„Mi pokušavamo da napravimo koktel tima za sledeću sezonu. Cilj je prevashodno bio zadržavanje igrača iz prethodne sezone, kao i dovođenje kvalitetnih pojačanja. Igrači kao što su Kuzmić i Dženkins su već bili u sistemu i sa te strane poznaju naš klub. Igrač kao što je Braun je neophodan Crvenoj zvezdi za takmičenje kao što je Evroliga“, dodao je Čović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara