Komentari na vest

Čelsijevom rasipanju nema kraja: Mali Mesi pred Bridžom za 55.000.000 evra

B

Brankoni84

pre 11 dana

Ovaj Tod Boli živi onu narodnu "Troši kao pijani milioner".😁
D

DidierDrogba11

pre 12 dana

On i Kendri Paez su budući superstar-ovi, samo ako budu vođeni normalno
v

vuleta88

pre 12 dana

Knezevic 21god greje klupu u zvezdi kao i mituljkici, Sljivic odlican a nema minutzu, bitno da je bonus Djiga i Stamenic
N

Neki gost

pre 12 dana

Kakve to veze ima sa Celsijem?

ROSSONERO97

pre 12 dana

kad real plati za endricka ili vinija veliku svotu novca,kad celsi to uradi za vas iz redakcije je to rasipanje novca,a u pitanju je jedan od najtalentovanijih brazilaca trenutno
k

kojotski

pre 12 dana

Jeste, ostaće da igra za klikere i uživa u "časovima ljubavi".
4

46

pre 12 dana

Po meni je bilo "rasipanje" što su dali 121m za Enca i sličnu sumu za Kaiseda, i 90m ili koliko već za Mudrika. Dovođenje jednog od najperspektivnijih mladih igrača iz Brazila je dobar potez. Uostalom tako je i Real uradio sa Vinisijusom, Rodrigom i Endrikom koji tek treba da zaigra za njih, svi tako plaćeni po 45-50m i stvarno kidaju momci kako igraju. Čelsi je već doveo nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, pored ove trojice koji su navedeni u tekstu, tu su još i Paez i Kasadei, a Čukvuemeka i Lesli Ugočukvu imaju samo po 20 godina. Ovakav vid ulaganja je okej i vidim šta oni pokušavaju, ali je sad to više pitanje struke i ko i kako radi sa tim klincima.
П

Паун

pre 12 dana

Таква трансфер политика је у реду ако имаш искусне играче поред тих младих да им буду ауторитет и помогну саветом, као што је случај у Реалу. У Челси осим Тијага Силве (који одлази на крају сезоне) нема никога. А мислим да ће следеће сезоне тек бити расуло у свлачионици.
4

46

pre 12 dana

Slažem se, ako već nema iskusnog igrača, onda bar trener koji može i zna sa ovom mlađarijom da radi, ne verujem nešto u Poketina, iako u poslednjih par nedelja, izuzev one petarde od Arsenala, izgledaju dosta bolje na terenu i malo su "kliknuli" . Mislim da bi Flik to posložio kako treba, za Amorima nisam siguran.

T.I. aka The KING

pre 12 dana

Sta kaze mali Arsenal opet izduvao, pred elitom iz Zapadnog Londona…#CFC
u

uii

pre 12 dana

5:0🤫
A

Andre

pre 12 dana

Čelsi je upravo ru gde jeste zbog preplaćivanja nabeđenih klinaca.
v

voxi

pre 12 dana

teska borba na sredini tabele. gledacete minimum jos 10 sezona.