Komentari na vest

Buongiorno Italia: Zašto je rimski derbi vatreniji od milanskog, ali ne ovog aprila?

S

Sttep

pre 25 dana

Nijedan derbi na svijetu nema taj glamur kao 'madonina'. Nidje nisu igrali tako veliki igraci i niko nije osvajao toliko trofeja u kontinuitetu kao dva milanska giganta. Svaka cast Boki i Riveru ali samo na mahove oni imaju tim koji moze da parira evro fudbalu jer njihov rivalitet podize mrznja koja se temelji na siromastvu i huliganizmu.
N

Nacionale

pre 27 dana

Stizemo veliki Milan za 700-800 godina ,ako se ugase za 200. Pazite sta vam kazem!!
r

roby baggio

pre 27 dana

Dosadan si
Z

Zoii

pre 27 dana

Derbi dela Madonina je najlepsi i najbolji gradski derbi na svetu. Utakmica koja se igra na jednom do 3 najlepsa stadiona, ekipe koje imaju trofeje i strasna imena u svojoj istoriji, fantasticne koreografije ispracene jos boljim navijanjem...sa druge strane imate pojacanu agresivnost, huliganizam, a to ne cini derbi uopste velikim. Zato kada neko dodje da uporedjuje Rimski, Atinski, Istanbulski, Beogradski...neka prvo razmisli sta je fudbal, sta on treba da donese.
I

Inzaghi

pre 28 dana

Ovo je gradski derbi kakav treba da bude svuda u svetu. Treba da vodim dete i da razmišljam da li će mu se nešto desiti na tribini zbog kluba za koji navijamo.

elmagico

pre 28 dana

tacno, i ne samo u okolini stadiona nego i sire. Ja navijaca Lazija nisam video dok sam isao ka Olimpiku, i metro i bus i voz samo Romini. E tek kad sam se popeo na curvu sud video sam ih preko puta, znaci svako u svom coporu taj dan haha
S

Samo treba

pre 28 dana

Da promene ime, tj da izbace ono Inter i sve je onda kako treba. Prosto fudbalski klub Nacionale. To im je domet, to im je realnost. Kad budu (nikad) stigli Maldinija sa 5 titula LS onda neka vrate to Inter pa neka se nadaju da ce nekad stici najveci klub na svetu posle Reala. Do tada neka se bave zanatima i neka prisivaju zvedzdice. Ko da imaju 43 vise od Milana a ne isto. Smesan i tuzan klub Nacionale. Realno.
L

LNS

pre 28 dana

Brate, jesu oni dosta komicni iz nekih drugih razloga (pogotovo su ranije bili), ali, ti pises o tome kao da je mala stvar da si tri puta bio prvak Evrope (a znamo da imaju i druge evropske trofeje), oni po tome ipak dele sedmo mesto na onoj ukupnoj tabeli, imaju "usatih" isto koliko i Mancester, a vise od juventusa, Benfike, Porta i mnogih drugih klubova...

Pjanić sa tri žutaa

pre 27 dana

Neko nam je mnogo tužan ovih dana... 😂😂😂 Opet glupost tipa Milan najveci klub na svetu uz Real a u samoj Italiji tek treci po trofejima. Nacionale je prosle sezone igrao finale LŠ, Nacionale vas ponizava kad god stigne, Nacionale sledece godine prestize Milan po broju trofeja u istoriji, Nacionale ne namesta utakmice i ne ispada u Serie B, dva puta, Nacionale ima pun hotel stranih navijaca pred Sasuolo (bio sam), a posebno to kako NIKAD nece stici Milan po broju LŠ, to ne mozes znati, a znas, vec si ogorcen i tuzan i u strepnji da se ne desi opet petarda. 😂
L

LNS

pre 27 dana

Cuj tek ovog, sledece godine nas prestizete, ti vec znas da cete osvojiti sva cetiri trofeja? Kako mozes da budes siguran da cete uopste nesto osvojiti, a kamoli sve njih?

Pjanić sa tri žutaa

pre 27 dana

@LNS Isto kao sto ti ZNAS da NIKAD necemo stici Milan u LŠ. 😂 Inace, vidim da si upucen u trofeje. Frka malo, a? 😂
L

LNS

pre 27 dana

Iako svakako mislim tako (i ne samo ja), gde ti vidis da sam ovde pre toga napisao da nas nikad necete stici u Ligi sampiona? Naravno da pratim sve i da znam koliko ko ima trofeja pa i to koliko ih imate i vi i juventus, mozes misliti, a to ionako nije za poredjenje, "samo" 1 titula prvaka Evrope vredi nekoliko domacih trofeja. P.S. Bas je super kad na pitanje odgovaras pitanjem...

Pjanić sa tri žutaa

pre 27 dana

@LNS Kad budu (nikad)-to su tvoje reci. I gde si ti video pitanje kojim odgovaram tebi? Odgovorio sam da znam kao sto i ti znas. To nije pitanje. Malo se gubiš...
L

LNS

pre 27 dana

Lik koji se potpisuje "Samo treba" i ja nismo ista osoba, a "Frka malo, a?" je pitanje. Bitno je da se ja gubim, u pravu si kao i uvek.

Pjanić sa tri žutaa

pre 27 dana

@LNS Izvinjavam se, pogresnu osobu sam citirao. Ti si cak i stao u odbranu Intera. A pitanje je na kraju. Odgovor nije bio u obliku pitanja, nemoj da se sad pravis lud.
L

LNS

pre 27 dana

Poenta je da mi i nisi bas odgovorio, delovalo mi je da stvarno mislis da cete nas prestici, ali, OK je ako si se salio. Izvinjenje prihvaceno.
G

Gost0007

pre 28 dana

Polemika oko nicega. Zasluzeno su osvojili titulu i to je to. Slicna situacija kao i prosle godine, kada je Napoli ubio konkurenciju. Ove godine su iskoristili Juve u tranziciji, samoubistvo Napolija i bolnicu u Milanu, odmakli se i resili prvenstvo. E sad oni naslovi, ne zna Inter koliko je jak, pa posle 3 dana ispadanje od solidnog Atletika, da ne pominjemo tek drugo mesto u grupi gde je prosecni Sosijedad uzeo prvo mesto, da li su toliko jaki? Pa … da, ali samo za Seriju A. Ali to je i problem Serije A, nema jakih utakmica.

Pjanić sa tri žutaa

pre 27 dana

Gost 0007 Jos uvek se radujes ispadanju Intera iz LŠ. Decko, Inter je odigrao najlosiju utakmicu u sezoni, protiv najbolje utakmice Atletika u sezoni pa je jedva ispao na penale, golom u 87. minutu. Desava se. Bez obzira na to, Inter je u rangu Sitija i Reala ove godine. Nisu bila uzalud te price. Ne budi mali covek tim izjavama. I da, bolnica u Milanu je razlog sto je Inter vec prvak. 😂 Inace bi bilo sta?
G

Gost0007

pre 27 dana

Pjanicu, pricam samo cinjenice, kako je i bilo. To ko je imao najslabiju a ko najjacu utakmicu ne bih komentarisao, pise se rezultat, nije ni Milanu lako bilo pa su uzeli usatog 7 puta. Niko Milanu nije kriv, visa sila ili neznanje doktora, daleko od toga da je Inter kriv. A dal se sladim porazu? Ne sladim se. Citajuci postove i komentare ljudi, mislio sam da je Inter nepobediv, vise mi je bilo cudno kako je takva ekipa koja “ne zna koliko je jaka” ispala.

Pjanić sa tri žutaa

pre 27 dana

@Gost0007 Sladiš se, sladiš. I iz ovog poslednjeg posta se vidi da se sladiš. A "Inter ne zna koliko je jak" je napisao novinar, niko od nas interista nije pisao o osvajanju LŠ. Ili mozda poneko a da ja nisam primetio. Meni cak ni Inter jos nije sampion. Kad matematicki osvoje, onda ok. Jer znam istoriju svog pazza ludog kluba. Ali i dalje stojim da je ove godine uz Real i Siti najjaci u Evropi. Ne pobedi uvek bolji. Nemoj mi samo reci da je Atletiko bolji od Intera. U Milanu nisu imali udarac u okvir gola. Tada smo i ispali, sta smo sve promasili. Sami krivi...
G

Gost0007

pre 27 dana

Pjanicu, procitaj samo komentare Badja i Stefana i ostale kompanije, likovi su pisali da su glavni favoriti za osvajanje LS (ne u toj rubrici), da imaju najjacu odbranu i napad. Da se sladim opet kazem ne, kad vec pratis komentare pogledaj da li sam na jednoj vesti Intera nesto napisao, generalno vezano za dvomec. Mada, ne umanjujem ja uspeh Intera ko sto sam gore napisao, nego pricam generalno da Italiji fale jake utakmice, a to i dogodine ne verujem da ce se promeniti, sve mi deluje jalovo.