Komentari na vest

Buongiorno Italia: Lukaku se kaje natenane, Tonali novi kapiten Milana

Č

Čaruga Jovo

pre oko 2 godine

Debeli je pojeo bambija
D

Dedino jarence

pre oko 2 godine

Iskreno se nadam da ce Tonali biti kapiten. Po meni,ima to(osim mozda malo veceg iskustva). Pre neki mesec sam napisao ovde da je on buduci kapiten ,ali nisam ocekivao da se to moze desiti ovoliko brzo . Forza Milan!

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Која глупост и вези Закарије, дечко уопште није лоше одиграо ових пар мечева колико је у Јувентусу, само фора је то што је он класичан дефанзивни везиста, а у Јувентусовој чудној формацији он скоро да игра десно крило ... Зато се његов учинак не види колико би се видео да игра заједно у пару са Локателијем или било којим другим везистом, а испред себе имао крилне играче и Диналу на месту 10-ке
M

More..

pre oko 2 godine

Slazem se, Zakarija ostaje sigurno, pitanje je koga ce da prodaju, posto vezni nije generalno dovoljno dobar. E sad, vest je nebulozna, logicno pise da treba da se napravi tim oko Vlahovica sa brzim igracima, a onda se pominju tri vezna( Zaniolo moze i u napad umesto Morate) koji su preko 1,87. Ako je zelja visoki mezzala od 1,91 kao Sergej ili Pogba. Onda u spicu ne mogu da igraju Vlahovic 1,91 i Morata(Zaniolo) 1.97 i u veznom Rabio 1,88, Zakaria 1,91 ili Lokateli 1,85. U veznom redu i na spicu ukupno mogu 2 visoka u modernom fudbalu, ili maks 3 u nekoj cudnog formaciji pa da se sakriju u odbrani nekako. Po meni bice pogubno za juve ako dovedu nekoga od ove trojice kada su u predhodnih godinu dana doveli Zakariju i Lokatelija.