Aruka u duelu sa Džekom Viširom (©Reuters)
Aruka u duelu sa Džekom Viširom (©Reuters)

Brazil 3: Ituano bez dvojice golmana protiv Aruke, Markinja, Oliveire, Evertona Santosa...

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 22:05

Figeirense je slabo otvorio sezonu u Seriji C, a priliku da popravi utisak imaće u ponedeljak od 23.00 protiv Ituana u poslednjem meču 6. kola

Fudbaleri Ituana i Figeirensea odigraće od 23.00 časova poslednji meč 6. kola brazilske Serije C. Biće to i svojevrsni derbi grupe B, pošto obe ekipe žele da se domognu plasmana u viši rang.

Za sada im stvari ne idu baš prema planu, nalaze se na sredini tabele sa sedam, odnosno šest bodova. Lošije je rangiran Figeirense, od kojeg se zaista mnogo očekuje, s obzirom na to kakvi sve igrači nastupaju za njega. Tu je nekadašnji vezista Sao Paula, Santosa, Palmeirasa i reprezentacije Brazila, Aruka, bek Vitesea, Intera i Čelsija, Valas Oliveira, kao i štoper Siona Paulo Rikardo. Napad predvode nekadašnji ofanzivac Rome i Udinezea, Markinjo, kao i bivši ofanzivac Pari Sen Žermena, Everton Santos.

Izabrane vesti

23.00: (2,10) Ituano (3,05) Figeirense (3,60)

Za sada Figeirense ima samo šest poena, ali je poraz doživeo samo u prvom kolu. Posle toga je pobedio Oeste, a zatim i remizirao na tri uzastopna meča.

Ituano nema tako zvučna imena, ali za sada je solidan. Takođe je slabije otvorio prvenstvo, međutim posle toga je osvojio sedam bodova u poslednja tri kola. Do njih je došao bez trenera, pošto je Mazola Žunior bio zaražen koronavirusom i tek se sada vraća u tim.

Problem po Ituano predstavlja to što su obojica golmana, Pegorari i Edson, takođe zaraženi koronavirusom i ne mogu da igraju protiv Figeirensea. Uz njih, odsutan je i vezista Bruno Lima, koji mora da odradi suspenziju zbog tri žuta kartona. Sa druge strane, gosti su kompletni.

BRAZIL 3 – 6. KOLO

Grupa A

Subota

Ferovijario – Volta Redonda 1:1 (0:0)

Manaus – Jasuipense 1:1 (0:1)

Tombense – Botafogo PB 2:0 (1:0)

Nedelja

Santa Kruz – Pajsandu 1:2 (0:1)

AE Altos – Floresta 0:1 (0:0)

Grupa B

Subota

Oeste – Ipiranga 2:4 (1:3)

Novorizontino – Botafogo SP 1:0 (0:0)

Nedelja

Sao Hoze – Mirasol 2:1 (0:1)

Krisijuma – Parana 2:0 (0:0)

Ponedeljak

23.00: (2,10) Ituano (3,05) Figeirense (3,60)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Brazil 3FigerenseAruka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara