BONUS TIKET: Vreme je za LAGANIZZA ponedeljak

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 11:40

Malo niželigaškog fudbala i kvota povećana na 20,0

Kao što smo naveli u naslovu, vreme je za LAGANIZZA ponedeljak, a mora se priznati da je ovaj baš, baš laganizza pošto je na redu pauza za reprezentacije, te je sve pomalo zamrlo u svetu fudbala. Slično će biti i sutra, ako ne i gore, tako je izbor ispodprosečan.

Ali, to nas u MOZZARTU nije omelo da nastavimo sa tradicionalnim BONUS TIKETIMA koje pravimo svaki bogovetni radni dan u nedelji, te nismo preskočili ni ovaj ponedeljak, Naravno, dueli koje smo odabrali su niželigaški, odredili smo realne igre, a ukupnu kvotu povećali sa 16,89 na okruglo 20,0.

Izabrane vesti

(1,70) JAN REGEZBURG (3,70) GROJTER (5,10)

Regenzburg je u sredini tabele, dok Grojter Firt još nije obezbedio opstanak. Imaju šest bodova više od ugroženih timova. Na pet poslednjih pet međusobnih duela ova dva tima došlo je gg. Grojter Firt ima samo jedan trijumf u prethodnih deset utakmica.

(2,80) MENSFILD (2,75) LINKOLN SITI (2,80)

Nakon četiri vezana remija u prvenstvu, Linkoln se vratio na pobedničke staze i zabeležio četiri pobede u poslednjih pet utakmica. Sa druge strane, Mensfild igra krajnje promenljivo, a brojke kažu da su domaći zabeležili dve pobede, dva poraza i remi u poslednjih pet kola. Ovi timovi su se ove sezone već sastali dva puta, a Linkoln još uvek ne zna za pobedu, iako je oba puta bio domaćin. U borbi za EFL Trofej, Mensfild ih je uspeo da ih eliminiše iz daljeg takmičenja, dok je u prvenstvu bilo nerešeno na Sinsil Banku, 1:1.


(3,70) FCO AJAČIO (3,20) LANS (2,00)

Velika kriza drma ekipu sa Korzike. Ne može Ajačio već dugo da pronađe adekvatnu formu. Imaju samo jedan trijumf u prethodnih deset mečeva. Na sve to Lans im ne leži. Jedan od glavnih favorita za ulazak u elitu redovno osvaja bodove protiv Ajajčija.  Lans koji mašta o francuskoj eliti nije poražen od večerašnjeg rivala još od 2012. godine.


(2,75) NUMANSIJA (2,65) MALAGA (2,95)

Malagi je ovaj meč nešto značajniji. Gosti su trenutno petoplasirani i sigurno se nadaju ulasku u elitu. Na šest prethodnih duela ova dva tima došlo je 2-3 gola. Malaga ima samo jednu pobedu u poslednjih sedam utakmica.

Ako želite da uplatite LAGANIZZA PONEDELJAK 03 to možete uraditi večeras do 20.30 u bilo kojoj MOZZART kladionici ili od nedavno preko internet stranice mozzartbet.com.

***kvote su podložne promenama


tagovi

bonus tiketbet analizalaganizza tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara