Bombonjera čeka Žinjaka!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.19. | 14:22

Posle Danijelea de Rosija u Buenos Ajres bi moglo da stigne još jedno veliko pojačanje

Ustao je Buenos Ajres na noge, čak i deo privržen ljutom protivniku River Plejtu, zbog dolaska bivšeg kapitena Rome Danijelea de Rosija, a dok se utisci još sležu na Bombonjeru bi moglo da sleti još jedno vrhunsko pojačanje!

Sportski direktor Boke Juniors Nikolas Burdizo stupio je na telefonsku vezu s Andre Pjerom Žinjakom kako bi mu jasno stavio do znanja da ga želi kao zamenu za Darija Benedeta. Boka se sprema za život posle argentinskog golgetera koji će svoje prvo evropsko iskustvo imati u 28. godini u Marselju. Andre Vilas Boas potvrdio je da je transfer blizu realizacije, a posao bi trebalo da bude završen na 16.000.000 evra. Mada je Benedeto normalno trenirao sa Bokom tokom prošle sedmice, u Marselj bi trebalo da stigne do vikenda. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 29. jul

Žinjak već četiri godine nastupa za meksički Tigres gde je stigao upravo iz Marselja kao slobodan igrač. Sa Tigresom je dva puta bio najbolji strelac meksičkog prvenstva, a u svojoj prvoj sezoni izabran je za najboljeg igrača sezone u istom takmičenju. Takođe je tri godine uzastopno bio šampion Meksika, a osvajač je i tamošnje Klausure.

BOKA JUNIORS OSVAJA KOPA LIBERTADORES - KVOTA 8,00

Problem bi moglo da predstavlja to što je Žinjak pre šest meseci produžio ugovor s Tigresom na još dve godine i traje do juna 2021. godine. Možda bi Burdizo mogao da ponudi Žinjaku novu ambiciju u karijeri, a sigurno bi i dolazak Danijelea de Rosija mogao da ima važnu ulogu u konačnom raspletu. Ujedno, Žinjak bi se možda i savršeno uklopio u profil napadača koje godinama forsira Boka. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara