Bolonja probila granicu od 40.000.000 evra i dovela univerzalca

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 12:27

Da li to znači da Dajks ide u Milan?

Bolonjin preporod pod komandom Siniše Mihajlovića i ostanak u Seriji A otvorio je nove mogućnosti na tržištu, zbog čega klub sa stadiona Renato Dal'Ara pokušava da uradi sve kako bi bio što konkurentniji u nastupajućoj sezoni.

Rosoblu je bio prilično aktivan na tržištu i dosad već probila granicu od 40.000.000 evra, a poslednje pojačanje na listi je Stefano Densvil iz Briža. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 6. jul

Bolonja je tako pokrila dve odbrambene pozicije na terenu, štopera i levog beka, što bi za Sinišu Mihajlovića i njegove poslodavce moglo da bude od velikog značaja, pošto je Milan danima unazad zainteresovan za Mičela Dajksa i navodno je na stolu ponuda od 20.000.000 evra. Taj bi novac svakako namirio velike troškove u dosadašnjem toku prelaznog roka.

Densvil je sa Bolonjom potpisao trogodišnji ugovor, a ceo transfer izašao je na 7.000.000 evra, uz bonuse.

Bolonja je dosad angažovala Žerdija Šutena iz Ekscelziora, kao i japanskog defanzivca Takehira Tomijasua iz Sint Trojdena, a ozvaničila je i transfere Roberta Sorijana i Nikole Sansonea iz Viljareala, te otkupila ugovor Rikarda Orsolinija za 15.000.000 evra od Juventusa.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara