Betis se ne šali, Fekiru ugovor od 35.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.19. | 12:15

Klub iz Sevilje ne odustaje od kapitena Liona

Zacepio je Betis nedavno cenu za Đovanija Lo Selsa na astronomskih 98.000.000 evra i zasad ne deluje da su u srcu Andaluzije spremni da smanje svoja potraživanja ma ko da zove, a s druge strane klub sprema teren za zaista veliki transfer.

TRANSFERI UŽIVO - subota, 13. jul

Izabrane vesti

Francuskom je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da Betis pregovara s Lionom za kapitena Nabila Fekira, a iako je u prvi mah izgledalo da ovaj transfer nije realan, francuski list Parisijen tvrdi da su razgovori u poodmakloj fazi i da su francuskom reprezentativcu ponuđeni više nego konkretni uslovi saradnje! Naime, Fekira na stadionu Benito Viljamarin čeka petogodišnji ugovor vredan ukupno 35.000.000 evra! To je sedam miliona evropskih novčanica po sezoni, čime bi Fekir postao ubedljivo najplaćeniji igrač u timu. 

Betis je Lionu spremio obeštećenje od 30.000.000 evra, što je otprilike u rangu onoga što Lavovi i traže za njega. Suma je svakako zadovoljavajuća s obzirom da je Fekir ušao u poslednju godinu ugovora i da je Liverpul pre samo godinu dana nudio više nego duplo od sadašnjeg Betisovog predloga. Lion ozbiljno razmišlja o prodaji pošto Fekir i dalje nije produžio ugovor, ali je i dalje nejasno da li Francuz ima želju da se preseli u klub koji neće igrati Ligu šampiona.

Betisove ambicije jesu velike, ali odavno klub iz Andaluzije nije doveo pojačanje ovog ranga. Pisali smo o tome i juče, Betis ima novca, ali još nije dovoljno jaka sredina za igrače poput Fekira. Doduše, u igri je veliki novac...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara