Komentari na vest

Bes zbog suđenja i u Voždovcu: Da li smo se nekom zamerili? Ilić perfidno vodio utakmicu

K

Karlo Veliki

pre 10 dana

Poslednje reakcije Javora i Vozdovca na sudjenje nisu slucajne... Upadljivo je da iste sudije(Ivkovic, Ilic, Markovic, Grujic,...)koje su ostetile Partizan, sudjenjem kaznjavaju one timove koji su u korektnim odnosima sa fk Partizan... Da li je to slucajno, ili ne, morali bi da utvrde nasi istrazni organi, pre UEFA, ili FIFA.
G

G0RAN

pre 10 dana

Da je srece i pravde nikad ne bi ni igrali ligu.Zna se kako ste usli u nju(nazalost),igrate na nekom balkonu sto je protivno svim pravilima,godinama manipulisete javnost..Vreme je da ispadnete,nadam se i ugasite.
N

Neregularno

pre 11 dana

Vas stadion je neregularan za pocetak. Predsednik kluba je predsednik FS Beograda. Umislio da sa funkcijom moze lagano. Sa decom da igra. Bez ulaganja. Moze ali u nizem rangu.
Z

Zvlat BG

pre 11 dana

"Da apsurd bude veći, sinoć je u emisiji Arene Sport 1 dobio i javne čestitke od gospodina Ranka Stojića za pobedu fudbalskog kluba Železničar." Da apsurd bude veći isti taj menadžer je javno rekao da je pomagao Voždovac! Isto tako Superliga, Prva liga Srbije, Srpska liga Beograd, Zonska liga Beograd su za suspenziju zbog svega onoga što se dešavalo i što je trenutno po fiokama! BRUKA!
N

Nemoj samo ti

pre 11 dana

O apsurdima. Sedi kuci i uzivaj u sportu.
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Kome da odgovorim? Menadžer & sinovi, možda Doktor iz Zaplanjske ili "kolega" iz struke? Ili je neko zalutao u komentare ne razumevajući amaterizam, voluntarizam i neznanje koje caruje u srpskim klubovima gde pojedinci godinama prodaju maglu?
S

Slavuj

pre 11 dana

Pitaš se kome ste se zamjerili? Koga ste dobili u ovom prvenstvu i koga ste dobili prije 7 godina kada su izgubili titulu zbog tog poraza? Odgovor je lagan, kao i Radnik Surdulica koji je u jednoj sezoni dobio kući i igrao neriješeno na stadionu srpskog Bajerna, a to se ne prašta. Naravno ima nešto i do vas, ali to je uglavnom to.
N

Nenad1246

pre 11 dana

Ajde da imaju razloga suđenje korektno ovih ih nakantali sudija kriv, a nije kriva uprava što je sve prodala. Igrane 2 utakmice na istim stadionu ukupne 63 gledaoca bilo. Lepo kažem ceo plej aut u drugu ligu e eto odma imaš prva dva orofesionalna ranga sa po 8 klubova i dobro.
N

Nenad1

pre 11 dana

BAS TAKO👍SAMO BI UBACIO U PLEJ OFF Pazarce🙂oni imaju publiku,tj kad ne bojkotuju upravu kluba(kao sada) cak imaju vise i od partizana(oko 6 hilj. Prosek po utakmici)
N

Ne verujem

pre 11 dana

Sta vi private? O cemu? 3 gola za poluvreme, regularna! Jel sudija dao autogol? Jel sudija ppgodio raslje ili Hajdin?
M

Ministar Od

pre 11 dana

Vozdovac i Javor pricaju o postenju.
V

Vreme jeee

pre 11 dana

Da Vozdovac ispadne. Vestacki klub kome je mesto u 3.ligi.
D

Darko1101993

pre 11 dana

Glasali ste za aboliranog stanica i ministra za mleko sad cutite i ispadnite i vi i javor tako vam i treba kad svi u ligi služite panterima i tvorzi, kad se smiluje vratice vas kao i OFK zajacar do tada cutite i cekaje strpljivo
С

Сале2323

pre 11 dana

Аутоматски одмах избацуј Јавор, Вождовац, Радник и ИМТ и скрати лигу на 12 клубова већ од наредне сезоне. 11 и 12 нека играју бараж са Офком и другим из Прве лиге. Да не слушамо више кукњаве тимова из групе Плејаута.
i

info011

pre 11 dana

Kazite javno sta vam je Terzic rekao kad ste pobedili Zvezdu a ne ovako kukate na sudije
B

Baxter88

pre 11 dana

Pa kad hoce da pobede Zvezdu sad za kaznu ide druga ligaaaaa, tako je prosla Surdulica a sad ce i Vozdovac, pa samo nek se glupiraju i dalje...
B

Bida

pre 11 dana

Pa od tada ih drug zatvorio sa kojezom moraju da ih pustaju 100 posto tacnoo
G

Grajkula

pre 11 dana

Prodali pola tima i oterali trenera.... Zajedno sa Radnikom u drugu ligu, da se ne ljubimo... Kamo lepe srece i Javor u barazu da ispadne...
B

Baxter88

pre 11 dana

Jasno, da se ociste ta sela iz prve lige poput Surdulice, Lucana i Ivanjice a udju ekipe iz velikih gradova poput Smedereva, Leskovca, Kraljeva, Valjeva...
G

Guh

pre 11 dana

Svi se žale na zvezdine zvezde, opet se nisko udara po stubu Srpstva
D

Dejan Santrac

pre 11 dana

Poznatiji kao "OVAJ"
К

Косингас

pre 11 dana

Треба да испаднете!!! Продали сте зимус петорицу стартер, стрпали милионе у разне џепове, а замене нисте довели. Отерали сте тренера Марка Савића јер сте му суфлирали ко треба да игра. Да се неко у ФСС држи правила не бисте смели ниједну утакмицу да играте на оном руглу од стадиона јер не задовољава ни минимум безбедносних услова. И најважније, немате навијаче, служите за прање прљавог новца. Директно у Прву лигу, а онда и у Српску лигу Београд. Тамо вам је место.
К

Косингас

pre 11 dana

Треба да испаднете!!! Продали сте зимус петорицу стартер, стрпали милионе у разне џепове, а замене нисте довели. Отерали сте тренера Марка Савића јер сте му суфлирали ко треба да игра. Да се неко у ФСС држи правила не бисте смели ниједну утакмицу да играте на оном руглу од стадиона јер не задовољава ни минимум безбедносних услова. И најважније, немате навијаче, служите за прање прљавог новца. Директно у Прву лигу, а онда и у Српску лигу Београд. Тамо вам је место.
l

leontijevic

pre 11 dana

Kakve veze ima prodaja sa kradjom od strane sudija! Klub koji sam sebe finansira mora da prodaje igrace! A zamisli losa stvar je kad se da sansa mladim igracima! Nedimovic javno svim klubovima prica kako ce Vozdovac ispasti iz lige, sklonili Filipovica da postave "terzu da delegira sudjenje" Santrac figurira tu kao i Dzaja u savezu! moze da se pise do sutra ko sve radi protiv Vozdovca... a ti si definitivno glup ako stvarno mislis to sto si napisao!
M

Mekike

pre 11 dana

@Leontijević Tako je,pričaju sudije iz Bg-a da Terza Busen i familija odlučuju ko sudi,kako sudi,ne samo Zvezdine nego i sve ostale...on odlučuje o SVEMU!
U

Uzalud Sve

pre 11 dana

Ja sam ostavio sinoć komentar posle utakmice. Baš sam o ovome pisao. Meni bilo neprijatno dok sam juče gledao tekmu. Gađao sam 3+ i trebalo bi da kažem ,, bravo sudija, prošao mi par sa tiketa " 😐 ali ne mogu. Ljudi, navijač sam Radničkog KG, koji je skoro dobio Voždovac 2:1 ali bez ijedne mrlje. Čak smo imali sreće, zbog poništenog gola Voždovca, u zadnjim trenucima meča zbog ofsajd VAR. I neverovatno mi, da OVAKAV MULJ ( sudijski ) ŽIVOTARI, USPEVA, PROLAZI iz godine u godinu, a da se apsolutno ništa ne menja. Gledam i ja sinoć onog Santrača, on komentariše Orsata Italijana, što sudio PSŽ-Dortmund, a pola sata pre toga, NJEGOV SUDIJA 👎🏻 POKOPAO klub, uništio utakmicu, u direktnom okršaju za opstanak i to, ni manje ni više nego protiv NJEGOVOG KVAZI TIMA / VEŠTAČKE TVOREVINE poznate kao Železničar Pančevo. Ako neko ne voli, ove silne BG klubove tipa Voždovac, OFK, IMT... nekada Železnik, Rad, Zvezdara, Bežanija...🫣 to smo mi iz unutrašnjosti, ali na onako očiglednu krađu, prosto ljudski je NEMOGUĆE NE REAGOVATI. Ako poštene ekipe dozvole, da sledeća sezona počne sa ovim Santračem, sa sudijama kao ovaj od sinoć, ili onaj iz derbija, ili onaj Šegrt i slični, onda su sami krivi i neka očekuju tek PRAVU KRAĐU UBUDUĆE. Pozdrav
K

Karlo Veliki

pre 10 dana

Pozdrav i podrska za UNUTRASNJOST... Rodom sam otud, ali sam skoro pola veka u Beogradu, i mogu reci da je ovde centar ZLA za celu Srbiju... Mafija, posebno crnogorska, ali i od preko Drine, udruzeni sa politicarima vrsljaju Srbijom... Istina je da je pojava velikog broja klubova iz Beograda posledica legalnog pranja novca, obzirom da je vecina tih klubova u rukama mafije....Da li postoji lek? Tesko...Mozda ako bi vlada presla u Novi Sad, Skupstina u Nis, ministarstvo policije u Kragujevac, a odbrane u Uzice, ...da bi se Beograd disciplinovao, ali to je isuvise nerealno.
G

Gostgost

pre 11 dana

Evo ih i drugi koji redovno "grese" protiv Partizana, pricaju o postenju
D

DJKG

pre 11 dana

Gledao sam utakmicu, cak sam i sam ocekivao da ce sudjenje da bude na strani Panceva, ali sudjenje je bilo i vise nego korektno. U Vozdovcu bolje neka se zapitaju kako to u utakmici sezone prime tri gola za poluvreme na domacem terenu? Pri tome postena tri gola, ti faulovi koje spominju nisu postojali, nije bilo penala, sve je bilo cisto. Ali kad dovedes luzera Leontijevica za sportskog direktora propast je zagarantovana, samo je pitanje kad ce da se desi, a Vozdovcu se desava sad kao Metalcu pre koju godinu.
D

Dr Khumalo

pre 11 dana

Super sve i saopstenje i sve, ali utisak decenije je, kada sinoc na Areni u analizi utakmice Lige Sampiona Ranko Stojic javno cestita Dejanu Santracu ( koji je neutralna licnost i delegira sudije ispred Fudbalskog Saveza ) na pobedi Zeleznicara iz Panceva nad Vozdovcem. A Santrac ga udara rukom po nozi da ucuti... I posle se pitajte zasto nema nikoga na utakmicama... Putine baci bombu i budi precizan Terazije 35 Beograd...
F

Fijuuuu

pre 11 dana

I još jedan lokator,Ljutice Bogdana...samo precizno
G

Gost i po

pre 11 dana

Sto se postenja tice meni na pamet pada ono sirenje nogu na krovu kad se lomila titula...