Boris Radunović
Boris Radunović

Beriša u SPAL-u, šansa za Radunovića u Atalanti?

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 16:42

Pjerluiđi Golini ostaje prvi golman, ali...

Salernitana, Avelino, Kremoneze... Dugo je Boris Radunović, jedini pozitivan utisak u srpskom timu sa U21 Evropskog prvenstva, čekao na šansu u Bergamu. I taman kada smo pomislili da će na novu pozajmicu stiže nam vest o transferu koji bi mogao da ima pozitivan efekat na sudbinu srpskog golmana u Atalanti.

Naime, SPAL je danas objavio da je doveo Etrita Berišu, dogovorena je jednogodišnja pozajmica sa obaveznim pravom otkupa za trenutno nepoznatu sumu.

Izabrane vesti

Naizgled nama u Srbiji nebitan posao, ali on bi mogao da Radunovića promoviše u drugog golmana Atalante, koja će sledeće sezon debitovati i u Ligi šampiona što znači da će biti tu prostora i za Borisa i Pjerluiđija Golinija koji će svakako ostati prvi izbor Đan Pjera Gasperinija među stativama.

Golini je godinu dana stariji od Radunovića i pride je prošao sve mlađe kategorije u italijanskim selekcijama, pa je negde i očekivano da je zaštićen u Bergamu. Ali to što će on biti prvi golman ne znači da bi Radunović ovog puta morao da presedi sezonu na klupi. Uostalom, dovoljno je izvaditi statistiku iz prošle sezone: Golini je branio 2.460 minuta, Beriša 1.980. Gasperini će svakako deliti minutažu, jer će Atalanta igrati na tri fronta.

Sad slede razgovori sa upravom kluba. Radunović ima i ponudu da ode u Veronu na jednogodišnju pozajmicu. Teško je sada reći koji je izbor mudriji.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara