Kostas Manolas
Kostas Manolas

Benvenuto Kostas! Manolas u Napoliju za 36.000.000

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.19. | 15:57

Karlo Ančeloti sada ima štopere za napad na titulu. Pitanje je da li i sve ostalo

Dan koji su u Napulju dugo čekali. Jer iako je Roma još ranije objavila da Kostas Manolas ide, Napolitanci nisu smeli da otvore šampanjac sve dok nisu videli fotografiju grčkot štopera u plavom dresu. Konačno se i to desilo: Napoli je i zvanično objavio da je Manolas novi delić u pazlu koji Karlo Ančeloti sklapa sa namerom da sledeće sezone zaista napadne titulu šampiona Italije.

Sad bar ima štopere za to, mada je i dalje utisak da sve ostalo jednostavno nije na nivou Juventusa Kristijana Ronalda. Ali zato jeste i dalje za korak iznad konkurencije, uključujući tu i Inter, a čak i ako Antonio Konte uspe da Nerazure već u prvoj sezoni izdigne iznad granice očekivanja – ne bi mu to bilo prvi put u novim klubovima – Liga šampiona ne bi smela da dođe pod znak pitanja.

Izabrane vesti

Podsetimo, Napoli je za Manolasa platio obeštećenje od 36.000.000 evra, a 28-godišnji Grk će godišnje zarađivati oko 4.500.000 po sezoni. Trebalo bi pride da dobije i 2.000.000 samo za potpis.

Lekarski pregledi su obavljeni, pa je predsednik Aurelio De Laurentis mogao da na Tviteru slavodobitni objavi: “Benvenuto Kostas“.

Romi profit – Manolasa je dovela 2014. iz Olimpijakosa za 15.000.000 evra - i utisak da je unapred odustala od najviših ambicija. Samo da se zaradi, da se prodaju najskuplji. A ko će da igra? O tome Amerikanci kao ne razmišljaju previše.

Sa druge strane, Ančelotiju na dar štoperski tandem Kalidu Kulibali - Kostas Manolas. Čini se da će i ove sezone Nikola Maksimović morati da minute češće skuplje iz uloge desnog bek.

(FOTO: @sscnapoli/Twitter)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara