Bejl se rugao Realu posle Mijatovićeve izjave, Madrid mu ovo neće oprostiti

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.11.19. | 09:40

Velšanin razbesneo Špance

Geret Bejl je u Real Madridu jedan, u reprezentaciji Velsa potpuno drugi čovek.

Dok se u Madridu stalno žali na povrede i propušta utakmice, na neki čudotvoran način se uvek oporavi na vreme za mečeve reprezentacije i igra sjajno u dresu Velsa.

Izabrane vesti

Tako je i sada odigrao oba kvalifikaciona duela za Vels i pomogao Zamjevima da se pobedom nad Mađarskom plasiraju na Evropsko prvenstvo. I kao da već nije dovoljno stao na žulj Madridistima, pa je na kraju meča slavio uspeh sa zastavom Velsa na kojoj je pisalo: ”Vels. Golf. Madrid. Tim redosledom”. 

U pitanju je nedavna izjava Peđe Mijhatovića u kojoj je slavni crnogorski as kritikovao Bejla da nije dovoljno posvećen Realu. Mijatović je tada rekao da su Bejlovi prioriteti igranje za Vels, pa igranje golfa i tek onda igranje za Real. Zamerio je Bejlu da je nepouzdan i da Real nikada ne zna kada može da računa na njega zbog stalnih povreda i nedostatka motiva, ali da pravo lice pokazuje kada na red dođu utakmice za reprezentaciju.

Velški navijači su od te izjave napravili parodiju i dodali je na zastavu, a Bejl je sa osmeh pozirao sa tom zastavom i proslavljao uspeh. Što će mu svakako otežati dovoljno tešku situaciju u Realu. Španski mediji su već počeli sa kritikama na račun Bejla koji se otvoreno podsmeva Realu i njegovim navijačima. Navodi se da je Real preterao i da je vreme da neko u klubu reaguje i konačno se reši ćudljivog Velšanina. Uprkos svim bitnim golovima koje je postizao u Realu i uspesima koje je pravio, Bejl nikada nije osvojio srca navijača Reala i niko ga neće pamtiti kao legendu kluba. Za razliku od ostalih članova te generacije poput Ronalda, Benzeme, Marsela, Modrića

Bejl će morati da objasni neke stavri kada se vrati u Madrid, a nije isključeno da ga više ne vidimo u dresu Kraljevskog kluba i da u januaru napusti Madrid. Real svakako ima dovoljan broj igrača na Bejlovoj poziciji poput Azara, Vinisijusa, Rodriga, Iska, Vaskeza, a oporaviće se i Asensio… Niko u Madridu neće plakati za Bejlom.

Ali, problem je kako ga uvaliti nekom drugom klubom sa ogromnom platom od preko 15.000.000 evra godišnje.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara