(© Reuters)
(© Reuters)

Baš nema sreće: Arda Guler se vratio sa bolovanja i odmah opet povredio

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.09.23. | 15:10

Mladi Turčin mora da pauzira još tri sedmice

Još nije stigao da debituje, ali je uspeo da se povredi. I to dvaput otkako je potpisao za Real. Baš nema sreće Arda Guler, pošto je opet završio u ambulanti.

Samo što se vratio u konkurenciju za tim, talentovani Turčin je opet ispao iz ekipe i sledi mu još jedna pauza, pošto se povredio na treningu u utorak. Zanimljivo, u pitanju je bila završna vežba u Valdebebasu pred susret sa Las Palmasom, na kome je doskorašnji vezista Fenerbahčea trebalo da zabeleži prve minute, ali će na pojavljivanje pred publikom na stadionu „Santjago Bernabeu“ morati da pričeka.

Izabrane vesti

Čak ni trener Karlo Ančeloti nije bio svestan da se Arda povredio. Na konferenciji za medije, upriličenoj odmah posle treninga rekao je da je Guler na raspolaganju i da bi mogao da se pojavi na terenu protiv povratnika u Primeru, ali samo sat kasnije Real je zvaničnim saopštenjem obavestio javnost da 20.000.000 evra plaćeno pojačanje mora na novo bolovanje.

Zanimljivo, Arda Guler je svega nekoliko dana trenirao sa prvotimcima posle povratka na teren usled operacije meniskusa, jer mu je odmah po dolasku u Španiju oštećeno koleno. Zato i čeka na debi. I čekaće još najmanje tri sedmice koliko je predviđen oporavak od nove povrede.



tagovi

Real MadridArda Guler

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara