Barela hoće samo u Inter, sledi možda i presudni sastanak

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.19. | 11:24

Bepe Marota i Pjero Auzilio dolaze da se vide s ljudima iz Kaljarija, ponuda nepromenjena! Poznata kompletna lista za odstrel, ali i još jedno ime koje se traži

Zaličilo je na trenutak da će Inter dovođenjem Stefana Sensija definitivno odustati od kupovine Nikola Barele zbog razmimoilaženja s čelnicima Kaljarija oko finansijskog aspekta potencijalnog transfera, ali jedan razgovor je promenio sve.

Barelin agent Alesandro Beltrami viđen je tokom jučerašnjeg dana kako napušta Interovu centralu, samo nekoliko sati pošto su Nerazuri potpisali sa Sensijem. Taj detalj zapalio je maštu fudbalske javnosti i pogotovo navijača Intera, a ubrzo je stigla potvrda od samog BeltramijaBarela želi samo u crno-plavi dres!

Izabrane vesti

To je vest koju je savetnik italijanskog reprezentativca doneo u kancelarije italijanskog giganta, zbog čega je usledila i ekspresna reakcija. Naime, Bepe Marota i Pjero Auzilio zakazali su za danas novi, možda i presudni sastanak s čelnicima Kaljarija u nameri da izdejstvuju transfer. Ono što je izvesno jeste da Interov direktorski tandem neće menjati svoje uslove, odnosno da će ponuda biti na 36.000.000 evra fiksno i 4.000.000 evra u bonusima. Dakle, čeka se da Kaljari spusti traženu cenu sa 50.000.000 evra kako bi se pronašao konačni dogovor.

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 3. jul

Tokom jučerašnjeg dana u priču se umešala Roma koja je na  Kaljarijevu adresu dostavila ponudu sledeće sadržine – 35.000.000 evra transfer, plus ugovor Gregoara Defrela, procenjenog na 15.000.000 evra. Ali Barela je odmah odbacio mogućnost selidbe u Rim i želi samo Inter. To je slamka za koju se u Interu sada drže i nadaju da će Kaljari pod pritiskom pući i pristati da proda svog najvrednijeg igrača.

Roma će se u međuvremenu maksimalno okrenuti dovođenju Žordana Veretua, mada je konkurencija prilično jaka sa Milanom koji navodno ima prednost, te Napolijem koji se takođe nada.

Dok je Barela na čekanju, Antonio Konte je svojim direktorima dostavio novo ime na listi želja – Matea Darmijana. Italijanski univerzalac ušao je u poslednju godinu ugovora s Junajtedom, a uprkos tome što gotovo uopšte ne igra on preživljava već četvrti ili peti prelazni rok na Old Trafordu. Ipak, izgledno je da će ovog puta otići, a Konte je navodno ozbiljan poštovalac njegovih igračkih kvaliteta. Transfer ne bi trebalo da bude skup, procenjeno je negde između sedam i deset miliona evra.

U međuvremenu, Inter je zvanično odrešio ruke i dao punu slobodu ozbiljnom broju igrača da pronađu novu sredinu. Osim Maura Ikardija i Radže Najngolana, koje Konte ne želi očima da vidi, klub mogu da napuste Miranda, Dalbert, Borha Valero i Žoao Mario, tvrdi milanski list Gazeta delo Sport.

Ubrzo se oglasio i iskusni brazilski štoper koji je jasno i glasno poručio da želi da ostane u Interu.
“Bilo je mnogo spekulacija oko mog imena, ali i pored svega želim da ostanem u Interu. Ljudi pričaju, ali ja znam šta želim. Uprkos situaciji kakva jeste želim da budem deo pobedničkog Intera. To je jedina prava opcija za mene“, ne predaje se Miranda.

Pred ljudima iz Intera je zaista mnogo posla...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara