Baji operisao koleno, na terenu tek u 2020.

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.07.19. | 22:45

Reprezentativac Obale Slonovače nikako ne može da se otrese povreda...

Najcrnje slutnje navijača Mančester junajteda su se obistinile - Erik Baji sigurno neće igrati u prvoj polovini sezone i na terenu će se naći tek u januaru 2020. godine!

Ole Gunar Solskjker je posle kasne pobede nad Kristansundom na konferenciji za novinare otkrio da je reprezentativac Obale Slonovače bio podvrgnut operaciji levog kolena i da ga na treninzima neće biti najmanje četiri, a sigurno bar pet meseci. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 30 jul

Baji je na nosilima iznet posle Junajtedovog trijumfa nad Totenhemom u pripremnom meču, a ubrzo je utvrđeno da je doživeo identičnu povredu levog kolena kakvu je pretrpeo prošle godine na desnom. 

Drugog rešenja osim hirurškog zahvata nije bilo, zbog čega će ponovo propustiti značajan deo sezone. Prema određenim najavama, Baji sigurno neće biti u takmičarskom sastavu bar do katoličkog Božića!
“Erik je imao operaciju i moraće da pauzira između četiri i pet meseci. Nadamo se da ćemo ga imati na raspolaganju za Božić“, priznao je Solskjer.

U Mančesteru su se nadali da Bajijeva povreda nije toliko ozbiljna i da će na terenu biti za maksimalno šest meseci, ali se ipak ispostavilo drugačije. To znači da će Junajted sigurno do kraja prelaznog roka 8. avgusta morati da dovede još jednog štopera, a i ptice na grani znaju da je meta Hari Megvajer, koga Lester ceni na 100.000.000 evra.

Baji je pre nekoliko sedmica bio povezivan s Milanom, ali Mančester junajted nije hteo da razgovara o transferu dok se ne reši situacija s Megvajerom. Kako Lester ne odustaje od toga da inkasira bar 90.000.000 evra za engleskog reprezentativca, tako vremenski tesnac postaje sve izraženiji. Ubrzo je katalonski Mundo Deportivo objavio da Junajted nastavlja da forsira transfer Samuela Umtitija iz Barselone i da je za taj posao spreman da izdvoji 50.000.000 evra zbog, kako je navedeno, poteškoća u pregovorima s Lesterom. 

Sada će Junajted svakako morati da reaguje zbog potpuno drugih stvari...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara