Komentari na vest

Bajern za spas sezone, Kejn noćna mora za Tobdžije

P

Pedja108

pre 13 dana

Hari zvani luzer. Taj u zivotu trofeja nije video i sad kao nocna mora.
r

roni

pre 13 dana

5:0 za bayern
i

iPhone

pre 13 dana

Možda na PES-u 🤣
B

Bar Kohba

pre 13 dana

Vise volim Arsenal, mada su oni tu negde, mozda je Bajern bio i bolji u Londonu, Arsenalu nedostaje ta zavrsnica za visi domet. Oba meca za veceras sam igrao gol gol. Voleo bih Arsenal u polufinalu, Real i Siti ne volim, pa mi je svejedno, sinoc sam navijao za Dortmund i PSZ.
@

@@@@

pre 13 dana

Lagano Bajern prolazi.
J

Japp

pre 13 dana

I jedni i drugi igraju za spas sezone.
l

lolcina656

pre 13 dana

Sta Arsenalu je propala sezona ako ne osvoje pored ovakvog Sitija, mislim da je uspijeh i biti do zadnjeh kola u borbi za titulu sa Sitijem i Liverpulom.
И

И

pre 13 dana

E ako je uspeh stalno biti blizu i nikad ništa bitno ne osvajati onda se slažem, ali mislim da to nije nikakav uspeh. Takodje posle 3 prelazna roka u kojima su se pravili minusi od po 150 miliona, sada se neki trofej očekuje.
d

druze

pre 13 dana

bajernu nije problem da jednom posle 10 godina ne bude prvak nemacke, arsenal je taj koji je razocarenje vec 20 godina, nemoj da pravis neke floskule kako je uspeh biti drugi iza sitija
g

gostttt

pre 13 dana

Noćna mora ali sa penala. Diletant
v

voxi

pre 13 dana

penaldzija kejn haha
S

Stelt

pre 13 dana

Taj novinarski narativ mi je smešan kada se pominje Kejn i Arsenal. Svako ko je pratio derbijeve severnog Londona između Totenhema i Arsenala dok je Kejn igrao u Totenhemu zna da je Kejn preko pola golova što je dao Arsenalu dao iz penala. Sad je on kao strah i trepet i najbolji strelac u derbijima severnog londona...