Bajern s najbržim krilima na Zvezdu, Boateng umesto Alabe

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.11.19. | 08:45

Kutinjo i Perišić čekaju šansu s klupe...

Najavom da bi u Beogradu protiv Crvene zvezde mogao da napravi određene promene u timu Hansi Flik je zagolicao maštu navijača srpskog prvaka da bi možda mogao i da "prekombinuje", ali kojih god 11 da izabere između 17 igrača koje je poveo na megdan Beograđanima, čovek koji je oživeo Bavarce ove zime - neće značajno oslabiti svoj tim. Jednostavno, velika je koncentracija kvaliteta u najtrofejnijem klubu Nemačke i ko god da se nađe na terenu biće opasna pretnja po gol Milana Borjana
"Držim otvorene sve mogućnosti. Da, nekim igračima je potreban predah, nekima da ostanu u ritmu. Zbog toga moramo da budemo pažljivi", kazao je imeđu ostalog Flik na konferenciji za medije na našem najvećem stadionu, a pred poslednji trening Bajerna.

U međuvremenu, nemački listovi izašli su sa svojim prognozama. Najčitaniji Bild najavljuje da će Hansi Flik u odnosu na utakmicu protiv Fortune proteklog vikenda zameniti samo tri igrača. David Alaba svakako nije doputovao u Beograd (porađa mu se žena), tako da će njegovo mesto zauzeti jedini preostali klasičan štoper (Lukas Ernandez i Niklas Zule su teže povređeni) - Džerom Boateng. On bi trebalo da zaigra u paru sa Havijem Martinezom.

Izabrane vesti

Drugu izmenu trebalo bi da predstavlja povratak Leona Gorecke (umesto Korentana Tolisoa, a u paru za nezamenjivim Kimihom), odnosno Kingslija Komana (umesto Filipea Kutnja). Ovo praktično znači da će Bajern napasti Zvezdu s najbržim krilama koje ima (Koman - Gnabri), najistureniji biće Robert Levandovski, a odmah iza njega trebalo bi da dejstvuje Tomas Miler

Na bekovskim pozicijama Bild očekuje Pavara i Alfonska Dejvisa, kao u Diseldorfu. Izuzimajući odsustnog Alabu, ovo je tim koji je Flik izveo protiv Olimpijakosa, na svom debiju.

Zanimljivo da je i Kiker posložio potpuno isti sastav. Neki "opskurniji" mediji, međutim, nisu isključili povratak Kimiha na mesto desnog beka. U svakom slučaju, Nemci se uglavnom slažu oko startnih 11. Jedini koji bi mogao da im pokvari koncepciju, najavljuju, jeste Tijago Alkantara, ukoliko se u potpunosti bude oporavio od povrede zgloba.

Klupa bi, prema najavama, izgledala ovako: Ulrajh, Mai, Kutinjo, Perišić, Alkantara i Toliso.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara