Ferdinand “minira” Kutinja: Junajted ima Bruna, Sitiju i Liverpulu ne treba...

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.03.20. | 18:32

"Dobro bi došao Totenhemu", smatra bivši as Mančestera

Mogao bi Filipe Kutinjo da se vrati na Ostrvo, bruje španski mediji poslednjih dana. Barselona želi da ga proda, Bajern, gde je na pozajmici, neće da ga zadrži, ali navodno ima klubova koji žele da dovedu Brazilca u svoje redove.

Kažu, najviše je zainteresovanih iz Engleske, gde je Kutinjo blistao u dresu Liverpula pre neku godinu. Međutim, legendarni as Mančester junajteda Rio Ferdinand kaže da ne vidi gde bi Brazilac mogao da igra u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Po njegovom mišljenju, samo u jednom klubu bi mogao da nađe svoje mesto pod suncem.
Dok je bio u Liverpulu, bio je sjajan igrač, ali otkako je otišao sa Enfilda – ne baš. Mučio se u Barseloni, nije uspeo da se uklopi, nije briljirao ni u Bajernu. Mislim da je odličan igrač, vrlo talentovan i da mu je potrebno da ga neko spasi. Povratak u Premijer ligu, u pravi klub, sigurno bi mu donelo preko potrebno spasenje“, smatra Rio.

Ali, gde bi Kutinjo mogao da igra?
Mančester junajtedu nije potreban. Da nije došao Bruno Fernandeš, onda bi možda mogao dobro da dođe ekipi. U Arsenalu bi se povratio, ali gde bi mogao da igra kod Tobdžija? Oni imaju Ozila, koji može mnogo kada igra dobro. Sitiju i Liverpulu Kutinjo nije potreban, niti bi se uklopio u tim. Mislim da bi dobro došao Totenhemu, jer igrači kao što su Ali, Son, Kejn vole da hrane loptama fudbalere kakav je Filipe“, stav je Rija Ferdinanda.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara