Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Ulsan, Šangaj Šenhua, Persepolis i Al Nasr pred imperativom

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.05.24. | 10:14

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

DAEGU - ULSAN, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Izabrane vesti

Daegu zauzima 11. mesto na tabeli južnokorejskog prvenstva. Tim je pobedio samo jednom u devet mečeva odigranih u nacionalnom prvenstvu. Daegu je u nizu od četiri remija, a pored toga tim ima najslabiju ofanzivnu liniju u ligi. Ulsan je na trećem mestu na tabeli južnokorejskog prvenstva. Tim je pobedio u tri meča zaredom i nastavlja da juri vodeću grupu. Ulsan ima najjaču napadačku liniju u ligi, a tri boda je iza lidera Kimčhona uz dva duela manje.

ŠANGAJ ŠENHUA - CANGDŽOU, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Šenhua vodi na tabeli kineske Superlige, ali nema vremena za opuštanje, jer je samo dva boda ispred Čengdua. Ne može se zanemariti činjenica da domaćini predstojećeg meča imaju najbolju defanzivnu liniju, jer su primili četiri gola i ujedno postigli 17. Cangdžou ima o čemu da razmišlja, jer je izgubio u poslednja dva kola, a primio četiri gola u jednom i tri u drugom. Nadolazeći protivnik je još ozbiljniji od dosadašnjih rivala, tako da će gostima očigledno biti teško. Posle osam mečeva Cangdžou je na šestom mestu sa 13 bodova.

PERSEPOLIS - SEPAHAN, 18.00

(Fudbal, Iran 1)

Persepolis nastavlja da juri Esteglal u trci za prvaka Irana. Sakupio je 52 boda, jedan manje od lidera, a u 25. kolu šampionata ima posla sa Sepahanom, koji je na sedam bodova od njega. Persepolis je u seriji od četiri ligaške pobede, ali je u poslednjem meču posle penala ispao u osmini finala Kupa od Aluminijum Araka. Sepahan je prošao u četvrtfinale Kupa posle produžetaka, a prethodno je slavio dve pobede u ligi.

AL NASR - AL HALIDŽ, 20.00

(Fudbal, Kup Saudijske Arabije)

Al Nasr je pobedio na dva meča zaredom i u veoma je dobrom stanju. Tim se brzo oporavio od poraza od Al Hilala u Superkupu Saudijske Arabije. Zanimljivo je da su se u poslednjem meču izabranici Luisa Kastra sastali sa nadolazećim protivnikom, kada su slavili sa 1:0 u gostima. Al Nasr se sada bori za ulazak u finale Kupa kralja. Al Halidž nije uspeo da pobedi u zvaničnim mečevima na tri susreta zaredom. Ali u isto vreme, retko dozvoljava da ga neko razbije, i stalno nameće veoma dostojan otpor. Ekipa je na 11. mestu u ligi sa 35 bodova.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara