MIljan Škrbić i Petar Stanić (©MN Press)
MIljan Škrbić i Petar Stanić (©MN Press)

AZIJA: Počinje plej-of kojem se Bali Junajted raduje, Al Džazira previše remizira

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.05.24. | 09:23

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

BALI JUNAJTED - PERSIB, 14.00

(Fudbal, Indonezija 1 plej-of)

Izabrane vesti

Bali Junajted i Persib igraju danas prvi duela polufinala indonežanske Lige 1. Timovi su odigrali nerešeno 0:0 u poslednjem dvoboju u šampionatu u decembarskom meču. Bali Junajted je bio mnogo uspešniji od rivala poslednjih godina, pošto je bez poraza u poslednjih 12 mečeva u ligi od Persiba. Persib traži prvu prvenstvenu pobedu u susretima između dve ekipe od septembra 2016. Sve u svemu, Bali Junajted je osnovnu fazu šampionata završio na trećem mestu sa 58 poena, dok je Persib bio drugoplasiran sa 62.

LOKOMOTIV - AGMK, 16.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

AGMK je u ovu sezonu krenuo redom remija, pobeda pa poraza. U poslednje dve utakmice AGMK je izgubio i sada sa osam osvojenih poena u šest mečeva zauzima 10. mesto. U poslednjem duelu AGMK je izgubio kod kuće od Nasafa sa 4:3, ali je i pored toga tim u kojem igra srpski napadač Miljan Škrbić favorit na gostovanju u Taškentu. Lokomotiv isto ima osam bodova, i takođe je poražen u poslednja dva duela. U prošlom kolu ekipa u čijim redovima igra defanzivac Ivan Rogač je deklasirana na strani od Navbahora sa 4:0.

ADŽMAN - AL DŽAZIRA, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Adžman i Al Džazira imaju danas priliku da danas obezbede opastanak u šampionatu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Emirejts je prvi ispod crte sa 14 bodova, sa taman toliko zaostatka za Al Džazirom, koja je sakupila 28, dok je Adžman na 27 na pet kola do kraja. Oba tima su u solidnoj formi i nizu bez poraza. Al Džazira je neporažena u pet proteklih duela, ali je u četiri navrata remizirala, dok je Adžman bez neuspeha u četiri prethodna okršaja.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara