Atletikova želja je Marko Grujić! Liverpul traži 40.000.0000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.19. | 11:57

Tako bar tvrdi ESPN

Posle Engleske i Nemačke, Marko Grujić bi mogao da zaigra u Španiji! I to u redovima velikana, Atletika iz Madrida. Bomba informaciju preneo je ESPN, pozivajući se na izvore iz redova Jorgandžija.

Trener Atletika Dijego Simeone traži zamenu za Rodrija, a kao potencijlna zamena naciljan je povremeni reprezentativac Srbije. Posle dobre sezone u Herti, začinjene sa četiri gola u Bundesligi, bivši vezista Crvene zvezde je širom otvorio vrata bogatijih sredina. Međutim, o njegovom statusu se i dalje pia Liverpul, klub sa kojim ima važeći ugovor. Prema pisanju ESPN-a Redsi za slobodu Marka Grujića traže ni manje ni više nego 40 miliona evra... Prilično visoka cena, ako se zna da je vicešampion Evrope Grujića platio sedam miliona evra, i da mu potom nije dao kontinuiranu šansu u prvom timu.

Izabrane vesti

Grujić je rehabilitovao karijeru u Herti, Pol Dardaji ga je opisao kao najboljeg veznog fudbalera Herte u poslednjih 20 godina.

Dovoljno da se pojedini klubovi zainteresuju, a ako priča ESPN-a ima osnova, Marko Grujić se nalazi pred transferom karijere. Verovatno bi rođeni Beograđanin ostavio jači utisak u Bundesligi da nije kuburio sa povredama, pa je tako odigrao 19 prvenstvenih mečeva.

Kako bilo pred Markom Grujićem je period razmišljanja. Sledeći korak u karijeri mora da bude pravi. Istina, o svemu će se pitati Liverpul i Jirgen Klop.


tagovi

Marko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara