Atletiko predstavio Šaponjića: Došao sam da se borim i pokažem šta umem

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.19. | 14:44

Mladi reprezentativac Srbije i zvanično Jorgandžija

Jedan od iznenađujućih transfera leta: Ivan Šaponjić u Atletiku iz Madrida. Ako neko nije verovao u to, danas je razuveren, jer je španski klub zvanično predstavio srpskog napadača na Vandri Metropolitano.

Nekadašnji đak Partizanove škole fudbala, koji je u drugom timu Benfike tražio svoje mesto pod suncem, iznenada je dobio poziv Atletika i naravno da ga je oberučke prihvatio. Šaponjić je na predstavljanju pred novinarima rekao da mu se ostvario san dolaskom među Jorgandžije.
Prvo što želim da kažem je da mi se ostvario san. Došao sam u mnogo veliki klub, sa bogatom istorijom. Čast mi je da radim pod komandom trenera Simeonea i da radim sa mnogo odličnih igrača. Davaću uvek sve od sebe da pomognem ekipi“, rekao je na početku Šaponjić.

Izabrane vesti

Po običaju, „balkanska braća“ su odmah uzela pod krilo mladog srpskog napadača.
Svi su me prihvatili sjajno, ali Oblak, Savić i Kalinić pre svih. Najviše su mi pomogli i to mnogo cenima. Sve je sjajno, preostaje mi samo da radim. Stručni štab me je takođe veoma dobro prihvatio, sve ide bez ikakvih problema“.

Bez obzira što nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu Benfike, Šaponjić je sa velikim ambicijama došao u Atletiko.
Došao sam da se borim, da radim i da pokažem svoje kvalitete. Videćemo šta će stručni štab i direktori reći kada se završi pripremni period. Radiću naporno, svom snagom, da se dokažem“.

Nije želeo mladi reprezentativac Srbije da mnogo govori o sebi.
Ne volim da pričam o sebi, ali jedan od mojih kvaliteta je skok igra, to je nešto što radim najbolje“.

Otkrio je Šaponjić i kako je došlo do kontakta sa Atletikom.
Bio sam na odmoru, a moj agent je taj koji je razgovarao sa Atletikom. Ja sam se spremao za novu sezonu, dok je on taj koji je završio ceo ovaj posao“, rekao je Ivan Šaponjić.

Foto: @Atletico_MD


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara