Komentari na vest

Aleksandar Šćekić dobio zeleno svetlo za odlazak iz Partizana

P

PLANSKI

pre preko 2 godine

Prvo dovesti pojačanje koje je bolje od njega ili će uskoro to postati. Tako rade veliki klubovi.
A

Ako će povratnik

pre preko 2 godine

onda ću se moliti da to bude Fejsa ili Jevtović. Prvi je kvalitetniji, ali stariji. Drugi je slabiji igrački, ali može više od samo još jedne sezone. Raća Petrović - ne, kao ni Everton Luiz.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Sto se mene tice, moze da ide vec sutra, ALI samo ako nam u sledecih par dana dolazi neko bolji umjesto njega. A prodavati njega, a ne dovesti nikoga ili goreg od njega kao zamjenu? Ne treba se biti previse pametan, pa znati da je to uzasna ideja. Ne razumijem navijace koji samo kukaju kako treba da se proda ovaj ili onaj, a ne razmisljaju uopste o tome sta cemo kad hipoteticki ostanemo bez svih tih igraca. Mislite li da ce nam uprava na njihova mjesta dovesti Mesije i Ronalde, a ne nove i potencijalno jos gore i isluzenije Smiljanice i Brezancice? Ako to mislite, onda sami sebe pobijate. Vicete kako nam u upravi sjede lopovi i neznalice, a onda im vjerujete da ce ti isti ljudi dovesti bolje igrace nazad u klub. To se, drugari, zove oksimoron.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

ajde dace valjda bog da se neko upeca
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

I sta cemo kad on ode? Mislis da ce nam biti bolje ako nam sa klupe bude ulazio Smiljanic umjesto njega?
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

Citam tekst, posle i komentare... jel moguce da nasa nesposobna uprava ne moze ni plate da da igracima i zaposljenima u klubu...!? jel moguce da se prate samo igraci bez obestecenja i da su i navijaci kluba poceli da samo njih prate...!?
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Hvalaa ti Bože, ali problem je kome ga uvaliti....
k

kome ga uvaliti

pre preko 2 godine

zna li se cena ? nadam se da Partizan nece orati da plati mnogo
D

Dzon Travolta

pre preko 2 godine

Hvala k....
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

kad je uprava govorila o pojacanjima za ovu sezonu nisam im verovao ali sad vidim o cemu pricaju, odlazak ovog balvana ce nam biti prvo pojacanje
b

box cigara

pre preko 2 godine

Nema veze, tu je "box to box" Lola.
A

Alek89

pre preko 2 godine

Dolaze Mateuzinjo iz Izraela i Fatawu iz Afrike
n

ne lupaj

pre preko 2 godine

jos jednom ne lupaj
M

Mr. NO1

pre preko 2 godine

Ja bih za dz doveo Evertona, Fejsu I Leonarda 42, da ponovo osvojimo duplu krunu I nesto pokusamo u Evropi. Na leto konkretniji prelazni rok. I Rim nije bio izgradjen za 1 Dan.
P

Paja Glavonja

pre preko 2 godine

Luki Stojanovicu i Luizu Evertonu dogovori isticu za par dana..31.12. Radovanovic i Fejsa su extra i slobodni, ali nisam siguran sta ce biti od svega toga. Krilni napadac mozda Leonardo??? ali sve zavisi od Ser Stanoja.
@

@Paja Glavonja

pre preko 2 godine

Ponudili Ivana Radovanovica, medjutim rukovodstvo i Stanojevic odbili, navodno mator je...
b

boze svasta

pre preko 2 godine

za boravio si i Milivoja Cirkovica
P

PovoljnoJe

pre preko 2 godine

Grejna je sezona i izgleda da se svi otimaju za drvo:) Verovatno će partizani sad vratiti Evertona da ne izgube na oštrini i da imaju kostolomca za Evropu:))))
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Sta fali Everton I Leonardo? Mogu igrati jos koju sezonu.. A besplatni su. Tu ocekujem I Ljubu Fejsu, iskusan prekaljen ex reprezentatuvac.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Moramo da pronađemo svog Samoga. Ali ne mora da protivnikiu kopa oči i lomi kolena
P

Paja Glavonja

pre preko 2 godine

Ne bih hteo nikog da omalovazavam niti potcenim ali najrealnije u skoro vreme da se pozdravimo ono bas drugarski sa: Markovicem, Scekicem, Smiljanicem, Obradovicem, Brezancicem, Miljkovicem, Lutovcem. Svu srecu i zdravlje im zelim. Partizanu treba remont da ne bi ponovo zaribao kao prethodnih sezona.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ti bi u sred sezone da raspustis cijeli tim? Pametno, nema sta, ali da smo 10+ bodova iza Zvezde, pa da nam je svejedno kakve cemo rezultate praviti na proljece.
b

batabane

pre preko 2 godine

Kamo lepe sreće, i za Partizan i za Scekica.Da se razumemo,jesam ja ovde cesto kritikovao Scekica i njegovu brzinu i tehniku, ali sam uvek navodio da se to ispoljava pre svega,kad igra u tandemu sa Zdjelarom.Jer su obojica povucena i mnogo slabo ucestvuju u gradjenju igre,te svojom postavkom,prave prazninu između linija,gde ostave preveliki slobodan prostor za protivnicke veznjake i ostave naseg ofanzivnog veznog usamljenog na cedilu.Kad su pored Scekica bila dva kreativnija vezna,okrenuta i napadackim idejama, onda je to moglo da prođe jer je Scekic uvek bio borben i pozrtvovan i moze tog zadnjeg da iznese.Samo ne sa Zdjelarom zajedno,to je bilo uzasno.Vidim da stampa i navijaci vec nagovestavaju novog zadnjeg veznog u Partizanu.Mnogi bi zeleli da to bude Fejsa.Ja mislim da je to apsolutno pogresno,jer je Fejsa vec veteran.Partizan treba da ponovi potez sa Zdjelarom.Dakle kvalitetnog mladjeg igraca,koga kasnije mogu i da prodaju.Jesam ja u predhodnom delu texta na neki način kritikovao Zdjelara, ali ponavljam samo u tandemu sa Scekicem.Znaci od njih dvojice samo jedan moze da igra,da bi igra bila tecna, i da se na pravi način kontrolise sredina terena.A izmedju njih dvojice Scekica i Zdjelara uvek bi prednost imao Zdjelar,jer je i puno brzi, i tehnicki bolji.Cudime da dosada Zdjelar nije prodat,jer je decko moze se reci jos mlad,a tehnicki vrlo pristojan igrac.Njegovo dovodjenje treba da bude put,za sledeca dovodjenje.Ili ako ima neki momak iz omladinskog pogona, stvarno to nemogu da pratim.Inace starci,stop.Zato mi bilo i krivo sto sve minute koje je imao Scekic,nije dobio L.Pavlovic,koji bi na taj,i samo taj nacin,sada bio ozbiljan centralni vezni (decko nije ofanzini,bez obzira sto moze da pokrije i tu poziciju ).A ako ode i Zdjelar onda je to problem i onda se ozbiljno treba dovesti z.vezni,pa koliko da kosta.Mozda Everton,ako je zdrav i da nije ostario.
a

asano gost

pre preko 2 godine

vrati mi sat
G

Gost33

pre preko 2 godine

PRODAJEMO PETORICU KUPIMO TROJE I POSLE MI SMO SE POJACALI ! LOPUZE KOGA VI MULJATE. ZATO NEMA NAVIJACE ! SVI NA KOSARKU ,IDEMO .
F

FILIP na konju

pre preko 2 godine

Godina nasa uprava tako radi. Puni SVOJE dzepove . BOLI njih UVO za jak PARTIZAN I za NAVIJACE sto ih NEMA. Tu su I'm vodje sa JUGA koje I'm STITE fotelje .
a

arroyo

pre preko 2 godine

hahahahahahaha da da a u kosarci ste poznati kao opozicija i avangarda, paraziti jedni
M

Mr no 1

pre preko 2 godine

Ko sve uzima lovu u fudbalu.... Tragedija.
p

podesen

pre preko 2 godine

Fejsa umesto njega.
G

Gost5428

pre preko 2 godine

Moze i Everton. Slobodan je.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Počele su predpripreme za "proleće". Čuvena "proleća"....
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Toooooo, daj boze da ode.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ma imamo mi spremnu zamenu za njega mladjahnoga Lolu Smiljnica koji ceka svojih 5 minuta da pokaze sav svoj raskosni talenat!
C

Coban

pre preko 2 godine

Kolika mu je rodbina jaka pokazuje to da lola nigde ne bi igrao vise ni minut u srbiji cak ni za sremsku mitrovicu u drugoj ligi
J

Jadna nasa ,,uprava"

pre preko 2 godine

BAGABONTI AMATERI ,SIBICERI ,SECIKESE iz uprave ,NAPOLJE ! TRGOVCI KOJI BI SVE DA PRODAJU DA PUNE DZEP . VAZNO TU JE SMILJANIC ,BRUKE JADNE .
D

Dil

pre preko 2 godine

Da pokaze sta je naucio na freestyleru.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ocigledno su u PFC poceli da slusaju navijace. Cistka je pocela. Nadam se da cemo procitati I prezimena Smiljanica, Obradovica, Brezancica, Miljkovica, Zivkovica... za pocetak. Mada tu treba dodati da Markovic sigurno ide u Italiju, Natko do leta ima ugovor.
G

Gost55

pre preko 2 godine

A nikoga nece dovesti LOPOVSKA ,,UPRAVA "
s

sta drugo

pre preko 2 godine

ne slusaju oni navijace vec je njega neko doveo , gurao sa namerom da se uvali nekom i da se stave pare u licni dzep. Takvih imamo brdo u klubu
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Tako je Stanoje, samo neka ide Scekic, zamenice ga neverovatni Lola Smiljanic... E moj Partizane, daj Boze da kamen na kamenu ostane posle ovog prelaznog roka.
P

Presuti ptico

pre preko 2 godine

Zloslutnico...jezik pregrizao. Samo vidite crnjaka u svemu...zna Stanoje sta radi.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Neka sam ja ptica zloslutnica a ovi botovi koji lupaju minuse sreckovici, videcemo kako ce Stanojevic proci protiv Sparte i u prvenstvu sa tipovima poput Miljkovica, Zivkovica, Brezancica, Lole Smiljanica, koje ni ne planira da prodaje, bez pravih zamena na nekim pozicijama.

Dj_97

pre preko 2 godine

@Presuti ptico Baš zato što znamo šta radi se i pribojavamo i slutimo.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Neka sam ja "ptica zloslutnica", a ovi botovi koji lupaju minuse najava neceg dobrog. Stanojevic ocigledno ni ne pomislja da proda Miljkovica, Zivkovica, Brezancica, Smiljanica, igra mu Jojic, za Natha nema odgovarajucu zamenu, sreca pa je mali Milovanovic proradio umesto Rikarda kada je trebalo, onog Bajebeka placamo bespotrebno iako covek uopste ne igra. Imamo veoma limitiran tim, LK je to pokazala, a tvoj i tebi slicnih je problem sto svaku kritiku odbacujete lupetanjem gluposti. "Zna Stanoje sta radi", pa znam i ja da je Soci izbacio na penale, Santa Klaru desetkovanu koronom jedva, Flora ga dobila, Anortozis ponovo jedva prosli. Ako si slep kod ociju - tvoja stvar. Mogli biste da mi objavite odgovor.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Gostttt Stanojevic se tu malo sta pita. Ne brkaj babe i zabe. Uprava razmislja samo o parama koje bi potencijalno mogli da dobiju od tog transfera; boli njih za to sta ce i kako ce Stanojevic bez ovog ili onog igraca.
O

Orao

pre preko 2 godine

Ko je ovaj?
G

Gost 86

pre preko 2 godine

igrac FK Partizan a ti ?
i

igor78

pre preko 2 godine

Sa odlaskom ovog momka sam potpuno saglasan. Ovakvih igrača imate “na kilo” kod nas u ligi, trče i kao nešto kvare igru a veze sa loptom u nogama nemaju. Sve preko 700.000 EUR za ovog je odličan posao.
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Nadam se 500 000...Sve ostalo, preko toga - odlicno
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

bravo za komentar, bas tako ima ih na gomile samo je razlika ko ti je menadzer i ko te gura
G

Gost64j

pre preko 2 godine

Hvala Bogu, jedna dobra vest! Jedan Crnogorac manje
X

XD

pre preko 2 godine

Kako ćete derbi bez njega?? Pa ne može zdjelar sam da lomi Kataija.
P

Perkans

pre preko 2 godine

Mislim da bi prvo trebalo da pomeneš Sekua Sanoga koji lomi noge protivničkim igračima.
K

Koma

pre preko 2 godine

Kome je Sanogo slomio bilo sta? Pomesao si ga sa Evertonom, Milenkovicem, Nadjem i drugim asovima.
I

Ivan3333

pre preko 2 godine

Nesretnom Docicu iz Cuke je unistio karijeru
9

951357 botina

pre preko 2 godine

@Koma Nisi cuo za Marka Docica iz Cukarickog?
K

Koma

pre preko 2 godine

Cuo sam za Docica, ali ne za prelom. Mozda ste to sanjali? Milenkovic je unistio karijeru Bojicu, Nadj zamalo Basti, Everton Mudrinskom.
9

951357

pre preko 2 godine

@botina - Docicu slomio nogu, on za 3 meseca ponovo igrao. Sumi izvadio oko, Suma igrao posle par nedelja. Ili malo preterujete kao po obicaju, ili su ti igraci nasli fontanu mladosti koja ih za rekordno vreme oporavlja od veoma velikih povreda.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

kad spomenu katajia...vidim mitu i tvorzu pre neki dan na avali traze onu loptu sto aca madjija napuca kod drugog penala
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Dobio ponudu iz Sirije od FC ISIL , kako pišu sirijski mediji velika je želja navijača tog kluba, popularnih ‘’dzihadista’’ . Saznaje se još da se transfer moze realizovati samo pod uslovom da opet pusti bradu.
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Izgleda da si pomešao Muhameda Bena sa Šćekićem.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Sirijski mediji nikada ne grijese kada se ovako nešto dovodi u pitanje.
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Pogledaj malo slike stajlinga koji fura Ben sa obrijanim brkovima i puštenom bradom pa onda to isto guglaj i sve će ti biti jasno ne bi me iznenadilo da se po okončanju karijere negde u BG ne raznese bombom.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Hahahahhahaha.. Šta to mene interesuje…
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Ovaj decko nema pojma,nikakav igrac!!!
G

Grobar88

pre preko 2 godine

Rasprodaja znaci pocela
Z

Znači

pre preko 2 godine

Ne ostaje na dodjeli titule? Pih, a sprema se već ozbiljna fešta.
A

AS-AS

pre preko 2 godine

ovde nikad nece biti doro za nas fudbal al nikada uprave gledaju da se omaste od bilo kog transfera za bilo koju cifru sve je na izvolite
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Tome bi se radovao samo ako mogu da uzmu bar 1,5 miliona i ako taj novac uloze u neko normalno pojacanje a ne u svoje dzepove. Sansa za to je 0% Scekicu svaka cast, iako nema pojma sa fudbalom bas kao i Vujacic toliko se trude da su cak i u kasnijim igrackim godinama uspeli da napreduju fudbalski koliko toliko, narocito Sceka. Ipak potrebni su nam tehnicki bolji a fizicki bar jednako dobri igraci ako mislimo da nesto napravimo dalje.
A

Anunake

pre preko 2 godine

Verovatno treba da oprosti dugovanja.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ostace upamcen kao covek koji je priznao "Kosovo", neko je Ivanic i Stojkovic, neko Scekic, Jankovic i Kosovic. Nismo isti.
G

Gost900

pre preko 2 godine

Jedan iz N.Sada drugi iz Cuprije.
G

Gostkkkk

pre preko 2 godine

Neko je i Kalinić
A

Andrej89

pre preko 2 godine

Pozdravio te Kalinic.
1

1515616

pre preko 2 godine

Ne mlati, zna se ko ga je priznao priznale su ga vodje delija u zamjenu za one zgrade sto rade po beogradu.
K

Koma

pre preko 2 godine

Kalinic se izvinio, za ovog nisam siguran. Neka se izvini i po meni je to ok.
A

ABC Zvezdara

pre preko 2 godine

Kad je Kalina igrao protiv kosova?
K

Koma

pre preko 2 godine

Vodje Delija su igrale protiv njih ili je on igrao? Imas li dokaz za to, kao sto ja imam za njega?
9

951357

pre preko 2 godine

A sta je Kalinic uradio? Igrao protiv njih? Koliko se secam, nije. A ako je aluzija na njegovu iznavu, covek je samo rekao ono sto svi vec znamo. Tako da, sta je to problem sa Kalinicem?
@

@koma

pre preko 2 godine

Samo što su ova trojica iz CG, dole su im roditelji, rođaci, prijatelji... dok su ova dvojica iz Srbije i otišli igrati za Milove pare...
K

Koma

pre preko 2 godine

Znaci, Ivanic igra za Milove pare, a Scekic zbog ljubavi? Nesto mi je ta prica poznata, a da, iz kosarke i casova ljubavi. A otkud znas da Ivanic nema rodbinu u CG? Otkud znas i da Scekic ima rodbinu tamo, mozda su njegovi na Vracaru?
@

@951...

pre preko 2 godine

Mali, zaboravni brojcanik...On sve oprasta, neko bi pomislio da je monah.