Komentari na vest

Albert Nađ: Napravio sam lapsus, jedno sam rekao, a drugo mislio! Nemam sujetu, niti pravo da budem ljut

s

sfsddssfsfsfsdf

pre 12 dana

Sto trezan misli, to Nadj govori
N

Nenad B.

pre 12 dana

Kakav bre lapsus, rekao si ti istinu, samo se sada vadiš. U drugoj sezoni Stanojevićevoj, kada smo na polusezoni imali 5 bodova više, nije dovedeno nijedno pojačanje, sam Lazar Marković je pričao da apsolutno niko u klubu nije pričao o osvajanju titule. Svi da se tornjate iz Partizana, po cenu da se igra sa omladincima i bez Evrope, samo vama izdajnicima da vidimo leđa.
M

MozdaJeSadaLapsus

pre 12 dana

Pre će biti da je sada napravio lapsus, a prethodni put je rekao šta je realno uspeh. Drugo mesto za tim koji je najslabiji i kome TSC trpa iz kornera bio bi veliki uspeh, ali mora da se ide korak po korak i ove sezone je treće mesto realnost. Sledeće sezone kada Adi stekne iskustvo možda se stigne i do tog drugog i proslavi:))))
D

Dario1101993

pre 12 dana

Tvoje rodjenje je jedan veliki lapsus
G

Grga Cvarak

pre 12 dana

Zamisli koliki kreten moras biti, pa ovako nesto napisati. Ccc…
K

Kolfild

pre 12 dana

Duljaj i Nadj su kao igraci bili veliki borci i svaka cast na karijerama, imali su uspeha. Medjutim, nijedan od njih dvojice nema intelektualnih kapaciteta i socijalne inteligencije da vode klub kakav zelimo da Partizan bude. Ne naziva se trener za dzabe i strateg. One price da sa ovim igracima ne bi nista mogli Gvardiola, Murinjo i Anceloti su besmislene. Naravno da bi mogli, jer bi izvukli maksimum iz njih i postavili stvari na svoje mesto, jer mi vec godinama kada krene lose dozivljavamo potpuni raspad. Sad dal bi bili prvi, drugi li peti nije bitno, ali iz ekipe se mora izvuci maksimum i videti neka strategija, plan A, plan B itd..Posto novu upravu ocigledno necemo dobiti dok se velike promene ne dese, jedina sansa je da neko ozbiljan konacno prihvati da vodi ekipu i da stvori bar neki zamajac za dalje, kada sve ovo prodje. Ovako je vrzino kolo...
K

Kalčopolista

pre 12 dana

Apsolutna podrška za Gospodina Vučelu i Gospodina Vazuru od pravih Grobara sa južne tribine. Svi koji prozivaju Gospodina Vučelu i Gospodina Vazuru, to nisu Grobari nego ubačeni Trojanci iz komšiluka. Samo napred Gospodine Vučela i Gospodine Vazura u inat dušmanima.
o

ogisa ogisa

pre 12 dana

u sunce ti poljubim , pa vi ne znate gdje bijete.....
s

srka

pre 12 dana

Da zadrži drugo mesto, Partizanu mogu da pomognu samo protivnici TSC-a, on se sam svojim pobedama izboriti za to mesto neće. Što se tiče trenera za narednu sezonu, najbolje je dovesti nekog neafirmisanog stranca, jer mi je muka od ovih trenera navijača kluba. Svi oni vole Partizan do poslednje pare. Ovi što neće da dodju jer misle da su veći od kluba, poput Paunovića, Jovanovića, Ivića i sličnih. Koji imaju izgovor da je loš ambijent u klubu, to je smešno. Dodjite majstori, pa popravite taj ambijent. Takvima bih zauvek zatvorio vrata kluba. Jer doći će dan kada će poželeti da budu treneri Partizana, kada taj ambijent bude bio bolji i ugovori veći, ali onda se treba setiti kako su se ponašali kada je Partizanu bilo najteže i okrenuli mu ledja. Što se Nadja tiče, bio je kapiten Partizana i kod Tumbaković a i kod Mateusa i kod Vermezovića. Uvek lider na terenu, uvek spreman da ostavi dušu i srce za ekipu, da preuzme odgovornost i sa te strane, kapa dole i naklon do poda. Što se trenerskih kvaliteta tiče, u to ne bih ulazio, niti imam kredibilitet za to. Sad je cilj da se svi ujedinimo, zbijemo redove, zaboravimo unutrašnje sukobe i svako u svom domenu da doprinos da se ovo drugo mesto nekako sačuva. A onda, posle toga, videćemo.
Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Albert je fajter! Izrazito kratkog fitilja! Spreman da se pobije za svoje mišljenje! Još ako krene kamen u bubregu! Biće zanimljivo!
B

Burek

pre 12 dana

Znate ja studiram ETF i kvantnu fiziku i postiplomac sam na Harvardu i Kembridzu, Sorbonu pohadjam vanredno. Ali eto, nekako imam vremena da po ceo dan visim na ovom sajtu. I uvek kada se probudim noge su mi u lavoru i menjam brzine na usisivacu, nema ni ETF ni Sorbona ni Harvard :( samo parizer :(
G

GORO'S

pre 12 dana

Sta ces, nije ti on kriv sto Imaš trogodisnju vanrednu...
O

Oxford glava, Cambridge noge

pre 12 dana

U je..te, pa ti opisa Šeldona iz Velikog Praska.
B

Burek

pre 12 dana

Ljubomora je čudo
P

Prnčiki

pre 12 dana

Što si ljubomoran na dečka? Očigledno je da i ti visiš ovde čim pratiš njegove poruke. Mislim da nije vredjao nikoga. Sve dok je tako može da piše šta hoće i koliko hoće
N

Nemanha

pre 12 dana

Ako se ne budes snalazio,zovi Lolu Smiljanica da ti pomogne. 😂😂😂😂😂
b

banence

pre 12 dana

PUNA PODRSKA ZA NADJA I UPRAVU SA JUGA U INAT DUSMANIMA.
L

Laza.Neamdretačus

pre 12 dana

Šta reći o šabani koji se raduje kada Srđa Knežević zgazi namerno na grudi njegovog drugara samo zato sto je ljubomoran na dotičnog igraca jer je ovaj uspeo a on ostao u 30 kvadratnih metara

Sakur

pre 12 dana

Nisi ti napravio nikakav lapsus.Cilj ove poltronske uprave je borba za drugo mesto
H

Hmmmmmm

pre 12 dana

Jel si zaradio za leba?
Б

Бибарс

pre 12 dana

Сигуран сам да је неко направио лапсус када је доводио ову управу и када су тебе постављали као тренера.
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Eto još jednog dokaza koliki si ameter,da imas iskustva bar bi znao sta da kazes posle meča ali ti si dosao da debitujes kao trener sa 49 godina.
S

Slavuj

pre 12 dana

Ovaj je kopija Duljaja u svakom pogledu, čak i po rezultatima. Amater nedokazani a jedina preporuka za mjesto na kojem je sada je, kao reče, njegova ljubav prema klubu. On radi iz ljubavi a mi što se nerviramo, to radimo za novac, tako se čini kada ovi partizanovci počnu licitirati ko više voli klub. Niko novac ne pominje, jer nije važan, ili ipak jeste?
B

Burek

pre 12 dana

Inače, rado bih podelio sa vama čitaocima statistiku koju sam izvukao pre neki dan vezanu za prolećni deo sezone. Računao sam koliko je svaki od vodećih timova osvojio bodova, što je pokazatelj koliko se Partizan srozao od zime. 1. Zvezda - 38 bodova 2. Radnički KG - 36 3. TSC - 29 4. Voša - 28 5. Čuka - 26 6. Partizan - 23 7. Radnički Niš - 23 Partizan je ovde ipak šesti zbog nešto bolje gol razlike u odnosu na Nišlije. (za ostale timove nisam gledao)
@

@burek

pre 12 dana

Zaposli se besposlicaru dokoni, radi nesto nesposobnjakovicu lezilebovicki.
9

988

pre 12 dana

Zašto uvrede i zašto mržnja? Zašto tolika negativa u tvom životu? Ko voli negativne ljude? Niko!!
7

777

pre 12 dana

A mozda mu je to posao ?
H

Hmmmmmmmmm

pre 12 dana

A možda je 7 to tvoj posao?
@

@@burek

pre 12 dana

Studiram ETF pa ne mogu još da se zaposlim, tek za par godina
@

@

pre 12 dana

Buraz ovo objasnjava sve, mislim da polemike nema.
@

@@

pre 12 dana

Na šta misliš ?
N

Nađ, ne želim defetizam

pre 12 dana

Nisam od onih negativaca, pa ti zahvaljujem na toj finoj statistici i što si se potrudio. Znao sam da smo prosipali na sve strane, ali da je čak 6 timova osvojilo više bodova ne ide nam u prilog. Odavno je to bilo za smenu trenera. Ako računamo, na već decenijama, čuveno Zvezdino proleće, sa njima se možemo terati samo ako smo i na proleće konkurentni. E, sad, mi, već poslovično, jako padamo na proleće i rešavamo neizvesnost oko toga kome će titula, to je problemčina. Nađ da popravi retoriku za početak, a kasnije i da digne ekipu i održi je na višem nivou. Kvalifikacije samo što nisu. Ambiciozan sam, ali i realan, pa o LŠ ni ne razmišljam, ali o grupi LE itekako. To treba da bude cilj, da se uzme 12 - 15 mil, pa polako. Znamo svi, baš svi, da će i sledeće sezone Zvezda biti prva 99%, ali svaki trener mora težiti prvom mestu i tući se za onaj 1%. Bar je fudbal takav sport gde nekad i najveći favorit ne osvoji. To treba imati na umu.
Š

Šta je autor hteo da kaže

pre 12 dana

Rekao sam na početku sezone da nam je cilj da budemo drugi ali su onda glodjari počeli rapavo da skiče a PeNaltko mi pretio da će me ubiti pa sad tvrdim da sam to rekao jer je na početku plej-ofa bila velika bodovna razlika.
D

Dex911

pre 12 dana

Realno Partizanu je bolje da bude treci i igra pley of utakmicu lige evrope cime ima osiguranu ligu konferencije nego da budu drugi i igraju kvalifikacije za LS jer realno male su sanse sa ovakvom igrom i timom da prodju drugo kolo kvalifikacija za LS i samim tim ce ostati bez evrope
B

Burek

pre 12 dana

Ali pazi, ako Partizan bude treći i Voša uzme kup, onda mu nema ni tad Evrope jer će ići u kvalifikacije za LK, a videli smo šta se letos desilo (teško će se ovaj tim poboljšati nešto značajno)
N

Nenad1246

pre 12 dana

Ako ispadnu u drugom kolu za LŠ nastavljaju u trećem kolu za LE ako i tu ispadnu nastavljaju u plejofu za LK e ako i tu ispadnu onda nisu ni zaslužili da igraju jesen u Evropi.
B

Burek

pre 12 dana

Nenade, uopšte nije isključeno da se to i desi. Baš ovog leta je Genk išao u drugo kolo kvalifikacija za LŠ (naravno, po ligaškoj stazi) gde je ispao od švajcarskog Servetea. Potom je u trećem kolu za LE ispao od Olimpijakosa, a onda u plej-ofu za LK tek na penale uspeo da eliminiše tursku Adanu (iz koje je došao Šerif u Zvezdu). Treba imati u vidu da je Genk ipak jača ekipa realno i od Zvezde (a kamoli od Partizana), a ovi protivnici ne spadaju u timove protiv kojih ne može da se igra (doduše, Olimpijakos je na korak od finala LK).
D

Dex911

pre 12 dana

@Burek Da ali realno sanse da Vosa osvoji kup su minimalne @Nenad nisam bas siguran da u ovom novom sistemu kvalifikacija onaj ko ispadne u drugom kolu staze pratilaca nastavlja u LE. Cini mi se da sam nedavno citao na Mocartu da onaj ko ispadne u drugom kolu kvalifikacija na stazi pratilaca ne nastavlja dalje u kvalifikacijama za LE
Г

Гробари паприкари

pre 12 dana

Албрехт Нађ један је од нас!!!!
B

Burek

pre 12 dana

Pa što nije vodio računa dok je davao izjavu ?
S

Sale Kg

pre 12 dana

Nadam se da će sudija biti i danas na visini zadatka kao i pre neki dan, i da će poništiti bar 2 čista gola. Možda izvučemo nerešeno.
D

Dexaman

pre 12 dana

Zna se ko je šta mislio i rekao. Sve drugo su samo opravdanja...
S

Stefan1313

pre 12 dana

Rodjeni,zaastooo,zasto si preuzeo klupu, sta ti to treba, da l' se ljudi tako lako prodaju
P

Popsi

pre 12 dana

Rođeni, ja sam mu komšija i zvezdaš, znam ga od rođenja. Igrali smo zajedno na Teleoptiku. On nije seo u fotelju zbog para, veruj mi. Pre svega je dobar čovek i veliki grobar. Pozdrav od Popa.
S

Stefan1313

pre 12 dana

Pozdrav, Pope, poruci mu onda da dok god imaju nekog potrčka da postave(uz podrsku drzave,naravno), radice ovo sto rade. Ljubav nikome neces pokazati i dokazati ako sednes u brod koji tone,uradi nesto da ne potone,u ovom slucaju je to da se sklonis i ne dozvolis im da nastave da nas prave ludim. Sasa Ilic je spakovao kofere i otisao Bogu iza nogu,nije imao mesta pored Ivice,Nadja? Imao je, ali ne treba mu to,jer na neki bolji,lepsi nacin voli Partizan. Ako ne bolji i lepsi,onda makar na pametniji nacin. Svima je jasno da je uprava problem,a necemo ih skloniti ovako,dok god ima nekoga da izigrava predsednika, trenera, sportskog direktora. Eto,pozdravi ga puno, ne klevecam ga,samo se iskreno pitam ZASTO. Ne mora nikome da odgovori zasto,ali sam sebe neka upita.
s

sdadaa

pre 12 dana

Sramota ko nam je na klupi. Razumem da je do kraja sezone kao privremeno resenje dok se ne nadje neko iole strucan, ali da nas on vodi, pa ovo je smejurija
B

Baxter88

pre 12 dana

Pa nece biti da je do kraja ove sezone, ima ugovor na godinu ipo, znaci tu je i celu sledecu sezonu a to su mu dali jer su realno znali da niko ziv nece preuzeti Partizan na leto pa onda aj moze i Nadj...

Bojank91

pre 12 dana

Kad će ta podela bodova?
Н

Неко из БЛ

pre 12 dana

Кад Бандаловски одлучи!!!
s

sta?

pre 12 dana

Ne zna se ni ko pije , ni ko placa , niti ko sta prica, a kamoli ko sta misli...Opste rasulo...