A, kleo se kleo... Spartak krade Giljermea Lokomotivi

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.19. | 11:12

Brazilac pričao kako želi da ostane među Železničarima do kraja karijere

Zaklinjao se Giljerme Marinato na večnu ljubav Lokomotivi, a izgleda da je varao iza leđa sa najvećim rivalom Spartakom. Brazilac sa ruskim pasošem je tvrdio da će završiti karijeru kao Železničar, ljubio grb i slao pozdrave navijačima, kad ono...

Kako pišu ruski mediji, Giljerme ima načelni dogovor sa Spartakom da pređe u njegove redove 1. januara sledeće godine, kao slobodan igrač, jer mu tada ističe ugovor sa Lokomotivom.

Izabrane vesti

I generalni direktor Železničara Vasilij Kiknadze je potvrdio tu priču, samo bez pominjanja imena tog rivalskog kluba koji se dogovorio sa Giljermeom.
Mi ne možemo da odgovorimo na ponudu jednog moskovskog kluba koju je dobio Giljerme. On ima ugovor do kraja godine, mada taj klub hoće da ga odvede odmah. Ipak, on će do kraja odraditi ugovor, pa posle toga moći će da ode“, rekao je Kiknadze.

Direktor Lokomotive je otkrio i kakvu ponudu je dobio golman ruske reprezentacije.
Oni su mu ponudili 1.900.000 evra godišnje i ugovor na godinu plus godinu. Mi tome ne možemo da pariramo. Za te pare ja bih mogao da dovedem vrhunskog golmana iz Evrope“, poručio je Kiknadze.

Giljerme, naravno, ćuti. Ne oglašava se na ovu temu. A, mediji podsećaju na njegove izjave iz prethodnog perioda.
Nikada ne bih otišao u Spartak. Zbog čega? Iz poštovanja prema Lokomotivi i našim navijačima. Voleo bih da ostanem u Lokomotivi do kraja karijere“, rekao je Giljerme. I porekao...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara