""
""

Zvezda spavala, pa se razgoropadila: Miler i Mitrović preslišali Metalac, Lazić zabrinuo Radonjića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.16. | 18:57

Metalac je bio bolji akter večerašnjeg okršaja samo u prvoj denoci, koju je rešio u svoju korist rezultatom 16:11 i naterao aktuelnog šampiona da se ekspesno probudi, što je ovaj i učinio i došao do ubedljivog trijumfa - 56:78

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su rutinski pohod ka plej-ofu Superlige. Izabranici Dejana Radonjića bez većih problema su nadigrali Metalac u Valjevu i zabeležili ostvarili peto slavlje u domaćem prvenstvu - 56:78 (16:11, 13:25, 11:20, 16:22).

Izabrane vesti

Metalac je bio bolji akter večerašnjeg okršaja samo u prvoj denoci, koju je rešio u svoju korist rezultatom 16:11 i naterao aktuelnog šampiona da se ekspesno probudi, što je ovaj i učinio. Serijom 8:0 sredinom druge četvrtine izabranici Dejana Radonjića su stigli do pet poena prednosti (21:26) i više je nisu ispuštali već su je dodatno uvećavali.

Sve je i definitivno bilo rešeno u trećoj četvrtini, koju je Zvezda dobila rezultatom 20:11, ali je u 25 minutu povredio Branko Lazić, koji je dobio nezgodan udarac u stomak od strane Jovana Novaka i završio u svlačionici. Na osnovu snimka, nije se stekao utisak da se radi o nekoj težoj povredi, već je problem predstavljala sama silina udarca, ali se Zvezdin bek više nije vraćao u igru.

To ipak, nije sputalo goste da nastave sa dobrom igrom u odbrani, što su nadogradili sa nekoliko odličnih napadačkih akcija i na kraju slavili ubedljivu pobedu.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Kvinsi Miler, koji je postigao 16 poena, dok je tri manje u koš domaćina ubacio kapiten Luka Mitrović. Kod domaćih je najviše pružio Majstorivić (11 poena, šest skokova), dok je Gabrić ubacio 10 poena.

U poslednjem kolu Crvena zvezda igra protiv FMP-a, u utakmici koja će direktno odlučiti o prvom mestu u grupi A Superlige. Panteri su danas bez većih problema savladali poslednjeplasirani Tamiš u Železniku (78:53).

(FOTO: MN press)


tagovi

Metalac ValjevoLuka MitrovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara