"Njima se duguje: Smiljanić, Ilić i Volkov"
"Njima se duguje: Smiljanić, Ilić i Volkov"

Vreme curi, Partizanu visi licenca zbog 400.000 evra: Đurić nije plaćao, četvorica neće da oproste

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.16. | 16:33

Još samo sedam dana imaju crno-beli da regulišu dugove prema bivšim igračima

Njima se duguje: Smiljanić, Ilić i VolkovJeste Partizan osvajanjem Kupa Srbije obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali još nije dobio administrativnu potvrdu da će učestvovati u takmičenju koje organizuje UEFA. Nad Humskom 1 se nadvila neizvesnot oko dobijanja licence za učešće na međunarodnoj sceni, sve zbog ukupnog duga od oko 400.000 evra prema bivšim igračima.

Prema navodima sajta B92, crno-beli nisu regulisali nasleđene finansijske obaveze (plate, premije, bonuse za trofeje i plasmane u Ligu Evrope) Vladimiru Volkovu, Milanu Smiljaniću, Aleksandru Miljkoviću, Vojislavu Stankoviću, ali i Danku Lazoviću.

Izabrane vesti

Zbirna suma dugovanja iznosi oko 400.000 evra, a B92 ističe da advokat koji zastupa Volkova, Smiljanića, Miljkovića i Stankovića ne želi dogovor sa klubom, uprkos najavama sa Topčiderskog brda da će dobiti precizne garancije na osnovu kojih će im novac biti isplaćen u najkraćem mogućem roku.

S druge strane, Lazović je, dodaje isti izvor, nema advokata, sa njim se pregovara direktno, a u klubu smatraju će da se lako dogovoriti sa nekadašnjim napadačem, trenutno bez angažmana.

Ne opraštaju: Stanković i MiljkovićU međuvremenu je deo duga oprostio nekadašnji levi bek Partizana Aleksandar Lazevski, dok je tokom prethodne pauze u Seriji A Adem Ljajić iskoristio priliku da dođe u Humsku i potpiše reprogram duga, nastalog kao i gorepomenuti, još u vreme kad je predsednik bio Dragan Đurić.

Podsetimo, poslednji rok za dobijanje licence je 22. maj, što znači da Partizanu vreme curi i da ima još samo sedam dana kako bi regulisao potraživanja prema navedenim fudbalerima i tako izbegao suspenziju iz Niona, sa kojim se pre dva leta suočila Crvena zvezda.

Osim pomenutih, Partizan duguje novac na ime zaostalih premija još kapitenu Saši Iliću (za period u poslednjih pet godina, ukupno oko 250.000 evra), Darku Brašancu i Milošu Ostojiću, kao i članovima stručnog štaba i zaposlenima koji su u tim pohodima učestvovali.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Vojislav StankovićSuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanMilan SmiljanićLiga Evropeevro-licencaDanko LazovićAleksandar Miljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara