""
""

Votford će igrati napuljskih 3-5-2: Dobro došao, Macari!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.16. | 23:31

Pregovore sa Macarijem vodio je vlasnik Votforda, italijanski biznismen Đino Poco i preostalo je navodno da samo konkretizuju stvar potpisom na ugovor

Votford udara jako! Fudbalska vest dana stiže nam iz Engleske, tačnije iz Votforda koji je, kako navodi ugledni list Gardijan, dogovorio da Italijan Valter Macari preuzme tu ekipu.

Izabrane vesti

Pregovore sa Macarijem vodio je vlasnik Votforda, italijanski biznismen Đino Poco i preostalo je navodno da samo konkretizuju stvar potpisom na ugovor.

Macari nije imao angažman otkako je 2014. otišao iz Intera. Prethodne dve godine Macari često boravio u Engleskoj gde je učio jezik. Sada će dobiti priliku i da ga koristi svaki dan na novom radnom mestu.

Italijan će na klupi Votforda zameniti Španca Kikea Sančeza Floresa. Poco, koji je vlasnik i Udinezea i Granade, još ranije je želeo da dovede Macarija u Votford, ali tek sada su se stekli uslovi.

Macari je trenersku slavu stekao vodeći Napoli sa Kavanijem, Lavecijem, Hamšikom i Gokhanom Inlerom.

Sistem koji Macari voli da forsira je 3-5-2, mada kasnije u Interu nije imao mnogo uspeha.

Njegova nova ekipa Votford sezonu je završila na 13. mestu Premijer lige u koju ju je prošlog proleća vratio srpski stručnjak Slaviša Jokanović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

votfordValter MacariSlaviša JokanovićPremijer ligaKike Sančez FloresEvropaEngleskaĐampaolo Poco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara