""
""

Vilson: Poludeli bi da nije bilo Džikića

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.05.16. | 18:03

"Kada imate toliko igrača, lako može da se desi da neki od njih padnu", objasnio je plejmejker crno-belih

Plemejker Partizana Džamar Vilson bio je jedan od najboljih u timu na premijernog superligaškom meču protiv Borca iz Čačka, ali je priznao da mu je bilo neobično u protekla dva meseca jer nikad nije pravio toliku pauzu usred sezone.

Izabrane vesti

“Nikad nisam imao ovakvu pauzu, da nije bilo trenera, poludeli bi tokom ta dva meseca. On je prilično strog, ali je uspeo da nas održi psihički spremne, to je bilo veoma teško. Kada imate toliko igrača, lako može da se desi da neki od njih padnu. Iako je zbog dužine pauze delovalo kao da je odmor, dobro smo radili“, rekao je američki plejmejker sa finskim pasošem.

Nisu sedeli skrštenih ruku crno-beli od završetka Jadranske lige, dobili su od trenera Aleksandra Džikića samo sedam slobodnih dana.
“Mnogo smo trenirali, naporno. Imali smo nedelju dana slobodno na početku i posle toga smo se vratili treninzima. Džikić je uspeo da nas održi sveži, ali drago mi je da opet igramo utakmice“, naveo je on.

Partizan je u subotu u praznoj hali Pionir ubedljivo savladao Borac sa 102:79, a Vilson je postigao 11 poena i podelio šest asistencija.
“Ruka je dobro, konačno mogu da igram, tako da sam srećan. Bila je ovo teška utakmica, Borac je dobra ekipa. Za nas je sjajno što smo posle dosta vremena ponovo možemo da radimo svoj posao“, zaključio je Vilson.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKošarkaška SuperligaJadranska ligaDžamar Vilson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara