""
""

Vermezović: Nikad nismo ovako pali (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 07.04.13. | 21:53

"Ali, biće bolje", uverava strateg crno-belih

 

Trener Partizana Vladimir Vermezović bio je vidno razočaran nakon poraza od Vojvodine u Humskoj, ali je svestan da je još uvek sve u rukama njegove ekipe.
"Šta da kažem oni su od tri šanse iskoristili dve. Mi smo bili neefikasni. Ali ne mogu ništa da zamerim igračima. Hteli su, ali ih nije išlo. Posle ove pauze ništa nije kao što je bilo, ali bože moj na nama je da radimo i da se izvučemo iz ove situacije. Bilo je plus 11, sada je plus četiri. Zaslužena pobeda Vojvodine koja je za razliku od nas koristila svoje šanse".

Izabrane vesti

Šta je razlog takvog pada nakon pauze?
"Ne znam stvarno, ne vidim razlog zašto je to ovako. Činjenica je smo imali dosta igrača koji nisu bili sa nama, ali dešavalo se to i ranije. Nikada nismo pali kao sada. Ne znam da li je u pitanju koncetracija, stvaramo šanse, ali lopta neće u gol".

Dalji potezi?
"Videćemo. Prvi put posle pauze imamo sedam dana da radimo, jer smo bili u ritmu sreda-nedelja. Imali smo izuzetno jake protivnike, od toga dva teška gostovanja i sada derbi protiv Vojvodine. Videćemo. Jutro je pametnije od večeri, treba sve analizirati. Jesmo izgubili, ali svako je dao svoj maksimum. Siguran sam da će sve biti bolje".

Navijači traže ostavku?
"Pa dobro, navikao sam na to od početka. Tako je bilo posle AEL-a, pa i posle Donjeg Srema. Čovek sve se na sve navikne".

Da li šampion ima snage da sačuva četiri boda prednosti?
"Mislim da ima. Mislim da je ovo samo trenutak slabosti, kratkotrajna kriza, ali sam siguran da ćemo rezultatski biti mnogo uspešniji u nastavku".

Marko Šćepović ponovo nije odigrao u skladu sa svojim potencijalom, što je dalo jasan znak dobrom delu publike da krene sa zvižducima.
"Rekao sam i posle Slobode da je Šćepović bio direktan krivac za svaku šansu koji smo stvorili. Šćepa je takav igrač. On jednostavno svojom pojavom na terenu možda malo iritira. Međutim, on je dobar igrač, vrhunski igrač, samo da malo u svojoj glavi raščisti neke stvari".

Da li je mladi Nikola Ninković morao ranije na teren?
"Sada se najviše priča o onima koji nisu igrali. Da li je mogao ovaj ili onaj. Džigi je dobro odigrao to što je igrao, ali to ne se nikad ne zna".

Sa druge strane trener Novosađana Nebojša Vignjević je blistao od zadovoljstva.
"Odigrali smo odličnu utakmicu protiv odlične ekipe Partizana. Uradili smo ono što smo najavili, a to je da ćemo doći da igramo fudbal, jer jedino igrom možemo da se suprotstavimo Partizanu i u tome smo na kraju i uspeli. Imali smo sreće i znanja da postignemo gol u pravo vreme. Na neki način taj prvi gol je bio šokantan za ekipu Partizana. Oni posle toga dugo nisu mogli da se oporave. Drugi smo takođe postigli u trenucima kada je Partizan krenuo sa pritiskom, usledio je još veći šok za njih. Uspeli smo da uspostavimo neku kontrolu i ravnotežu na sredini terena. To je bilo presudno, jer smo uspeli da smirimo napade Partizana. I pred kraj smo se normalno povukli i čuvali rezultat. Nažalost, primili smo nesrećan gol. Čestitam mojim igračima na svemu što su pružili i zahvaljujem se na onom što smo danas uradili".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nebojša VignjevićFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir VermezovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara