""
""

UŽIVO: Srbija - Francuska 0:3 (19:25, 20:25, 23:25)

Vreme čitanja: 5min | ned. 19.07.15. | 16:28

Poraz srpskih odbojkaša u finalu Svetske lige

SRBIJA - FRANCUSKA 0:3

Izabrane vesti

23:25 - Francuska je osvajač Svetske lige! Prvo su Francuzi pogrešili na servisu, ali su potom bili dobri u prijemu i Ruzije je smečovao za izjednačenje. A, onda mnogo sreće za Trikolore. Le Ru je servirao, lopta je pogodila mrežu i jedva prešla u naše polje za prvu set loptu. Sledi novi smeč Ruzijea za pobedu i Francuske. 

22:22 - Prvo as Francuza, a potom i sporan smeč Tilija koji je završio u autu, ali je posle video čelendža utvrđeno da je lopta zakačila nekog u srpskom bloku i Francuzi četvrtim veanim poenom stižu do izjednačenja. 

22:20 - Uroš Kovačević je ubitačnim smečom doveo naše momke do četiri poena prednosti, ali se ne predaju ni Francuzi koji su vezali dva poena i ostali u igri za osvjajanje seta i meča. 

20:17 - Tračak nade! Starović je pogodio as! I to tek posle čelendža je poen pripao Srbiji. U sledećem poenu je proradio blok, a potom još jedan ubitačan servis Starovića za veliki preokret i tri poena prednosti. 

14:16 - Tili je smečovao neodbranjivo i Francuska na drugi tehnički-tajm-aut u ovom setu odlazi sa vođstvom od dva poena. Minimalana nada da će naši odbojkaši uspeti da preokrenu i da će iz petog pokušaja u finalima osvojiti Svetsku ligu. 

13:15 - Serija francuskih odbojkaša koji su nanizali tri poena! Grbić je pokušao tajm-autom, ali ni to ne pomaže. Serija se nastavila posle minuta odmora. Francuzi gaze ka osvajanju titule. 

13:11 - Stanković je podesio nišan i održava nadu o preokretu Srbije. Još jednom je zakucao projektil u polovinu Francuza i ostavio našu selekciju u vođstvu. 

8:6 - Neverovatno koliko grešimo na servisu. Još jednu lotu smo poslali u aut, ali je na sreću proradio blok Stankovića i Srbija vodi dva poena razlike. Prvi tehnički-tajm aut u meču na kojem imamo vođstvo. 

6:4 - Treći set je počeo servis greškama na obe strane, potom je Kovačević dobro napao i doveo Srbiju u prednost od 3:1. Potom je proradio i blok, a onda je došla nova servis greška Francuza. 


SRBIJA - FRANCUSKA 0:2
20:25 - Francuzi vode 2:0 u setovima! Posle paralele Ruzijea, Francuzi su došli do četiri vezane set lopte. Iskoristili su prvu pošto je Okolić servis poslao u mrežu. Mnogo problema u igri Srbije, Francuzi na korak od osvajanja Svetske lige. Ako verujete u veliki preokret Srbije, to možete dobro da naplatite OVDE pošto je kvota na naše trenutno 7,75! 

16:19 - Ne idu nam ni prijem, ni blok. Francuzi imaju tri poena prednosti, Nikola Grbić je zatražio novi tajm-aut. Strašan blok Le Gofa kojim je zaustavio Atanasijevića

14:16 - Francuzi su preokrenuli i na drugi tehnički tajm-aut u setu opet otišli sa prednošću. Le Ru je pogodio as za vođstvo svog tima od 16:14.

12:11 - Žestok smeč Atanasijevića ostsavlja Srbiju u prednosti. 

10:8 - To je prava Srbija! Proradili su naši momci posle tajm-auta, nanizali su tri poena i prvi put u meču vode sa dva poena razlike. Stiže i energija sa tribina, Brazilci su samo čekali da naši momci zaigraju kako bi počeli da daju podršku poput one juče protiv Amerikanaca.  

7:8 - Došli smo do izjednačenja, ali opet Francuzi sa poenom prednosti idu na prvi tehnički tajm-aut. I opet smo im poklonili poen servis greškom pošto je naš igrač nagazio liniju prilikom servisa. 

5:7 - Opet je zakazao prijem i Francuzi prvoi put u drugom setu imaju dva poena prednosti. Moraće Grbić da smisli nešto novo kako bi zaustavio Francusku. 

4:4 - Bolje smo otvorili drugi set. Konačno to izgleda kao u prethodnim mečevima. Pobočljšali smo prijem i rezultat je odmah vidljiv, a ni Francuze servis ne služi perfektno kao u prvom setu. 


SRBIJA - FRANCUSKA 0:1
19:25
- Francuska je osvojila prvi set! Mnogo grešaka na servisu pored slabog prijema. Čak sedam servis grešaka. Promenio je Grbić i tehničara, ali ne ide... Francuzi mnogo bolji u prvom setu koji su zasluženo osvojili. Nadamo se boljoj igri Srbije u nastavku meča. Ako verujete u preokret naših momaka, možete da se uživo kladite OVDE. Kvota na Srbiju je 4,15! Verujete li u preokret?

16.21 - Novi tajm-aut je zatražio Nikola Grbić. Na prethodna tri nije uspeo da pokrene svoje pulene i prekine dominaciju Francuske u prvom setu. Poslednja šansa za naše reprezentativce da ostanu u igri za osvajanje prvog seta. 

14:18 - Lisinac je smečovao i smanjio prednost Francuske na tri poena razlike, ali je potom usledila nova servis greška Srbije. 

11:16 - I dalje problemi u prijemu za našu reprezentaciju. Francuzima sve polazi za rukom i sigurno koračaju ka osvajanju prvog seta. Na drugi tehmnički tajm-aut odlaze sa pet poena prednosti. 

9:10 - Opet su Francuzi bili u mini seriji od tri poena, da bi usledila servis greška, a potom i sjajan blok Podraščanina za dva vezana poena Srbije. 

7:8 - Stigli smo do prvog izjednačenja na meču kada smo osvojili poen za 7:7, ali su Francuzi ipak uspeli da osvoje naredni poen i odu sa vođstvom na prvi tehnički tajm-aut. 

5:6 - Francuzi su vodili 5:0 posle čega je Podrščanin konačno osvojio prvi poen za srpsku reprezentaciju i pokrenuo naše momke. Zaigrali su Plavi na nivou iz prethodnih mečeva i stigli do zoastatka od samo jednog poena. 

0:4 - Francuzi su jako krenuli i osvojili prva četiri poena na staru meča. Iskoristili su slab prijem srpske reprezentacije, a selektor Grbić je već posle trećeg poena morao da zatraži tajmaut. 

Srbija je pred istorijskom šansom! Jedino takmičenje koje naši odbojkaši nisu osvojili otkako je krenuo veliki uspon ovog sporta u Srbiji pre 20 godina bi danas konačno moglo da "padne". Srbija igra finale Svetske lige u dvorani "Marakanazinjo" u Rio de Žaneiru. Četiri puta su cnaši momci gubili u finalu Svetske lige, sada imaju najbolju šansu da skinu prokletvo ovog takmičenja. Rival u finalu je Francuska koja takođe nikada nije pobedila na završnom turniru Svetske lige. Kvote možete da pogledate OVDE.


tagovi

Svetska ligaOdbojkaMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara