""
""

UKLETI INTER! Posle Milita i Palasio se teško povredio

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.13. | 14:12

“Ovo je očaj, prvo Milito, pa sad Palasio, peh za pehom, ne znamo šta da radimo”, izjavio je Dejan Stanković

 

Izabrane vesti

Veliki, veliki problemi za Inter… Milanski klub kao da je uklet sa povredama ove sezone! U taboru Neroazura je zavladao šok i neverica kada su čuli rezultate medicinskih pregleda na kojima je bio Rodrigo Palasio. Najbolji igrač Intera je doživeo tešku povredu zadnje lože i prve prognoze su bile da je završio sezonu, baš kao i njegov zemljak Dijego Milito koji je pre mesec dana doživeto tešku povredu ligamenata kolena.
“Ovo je očaj, prvo Milito, pa sad Palasio, peh za pehom, ne znamo šta da radimo”, izjavio je Dejan Stanković

“Palasijova povreda je zaista loša vest, ali moraćemo da nastavimo i bez njega”, rekao je Alvaro Pereira.

Ipak, najnoviji pregledi kojima je podvrgnut argentinski napadač su pokazala da bi za mesec dana nekim čudom mogao da se vrati. Ono što je sigurno je da će odsustvovati u najvažnijem meču Intera do kraja sezone: revanš meču polufinala Kupa Italije na Đuzepe Meaci, 17. aprila.

Palasio je ove sezone igrao sjajno i bio najsvetlija tačka posrnulog Intera. U 37 mečeva u svim takmičenjima, postigao je 20 golova za Neroazure i zabeležio osam asistencija. Poslednjih pet golova koje je Inter dao u Seriji A su svi bili delo Palasija, što dovoljno govori o formi u kojoj je bio.

Nejasno je ko će zameniti Palasija u prvih 11, pošto Stramaćioni od napadača na raspolaganju trenutno ima samo Antonija Kasana koji nije klasičan golgeter. Za očekivati je da šansu dobije januarska akvizicija iz Lacija, Tomazo Roki

 

 


tagovi

EvropaInterItalijaRodrigo PalasioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara