""
""

Tužna priča Alesija Ćerćija: U Madridu ga niko ne želi! Povratak u Seriju A jedina opcija...

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.12.16. | 10:02

Nekad plaćen 15.000.000 evra, sada čovek koga svi izbegavaju na Visente Kalderonu...

Kada je Atletiko leta 2014. godine Torinu iskeširao 15.000.000 evra za Alesija Ćerćija u Madridu su očekivali igrača koji bi mogao da drži konce na sredini terena. Zapravo, dobili su mačku u džaku, a jedino je Torino imao razlog da bude zadovoljan.

Izabrane vesti

Zato se život nekada velike Romine nade pretvorio u tužnu priču, a karijera postala blagi košmar. U dve i po godine na Visente Kalderonu ukupno je odigrao devet utakmica, a Čolo Simeone odavno ne računa na njega. Zbog toga je i počeo da se seli sa pozajmice na pozajmicu, od Milana do Đenove, a u januaru ga čeka nova selidba - u Bolonju. 

Tako bar tvrde lokalni mediji bliski klubu, koji tvrde da u Bolonji nisu odustali od toga da dovedu Ćerćija i pored toga što je odavno zaboravljen u fudbalskom svetu. Podsetimo, Ćerći je bio velika želja uprave Bolonje još letos, ali pregovori su propali onog trenutka kada dve strane nisu uspele da se dogovore oko iznosa obeštećenja. 

Zato se ovog puta sprema pozajmica, a Skaj Sport tvrdi da se na ovom poslu radi sedmicama unazad i da bi sve moglo da bude gotovo već u prvim danima zimskog prelaznog roka. 

Ima li spasa za karijeru Alesija Ćerćija?

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija APrimeraItalijaEvropaBolonjaAtletiko MadridAlesio Ćerći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara