"Jao, gosn Sušiću, da Pjanić može da vrbuje Totija"
"Jao, gosn Sušiću, da Pjanić može da vrbuje Totija"

Sušić u problemima do guše - 20 igrača, nigde napadača

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.11.14. | 10:31

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine čeka težak duel sa Izraelom u gostima, a njihov selektor će morati da se osloni na lažnu devetku

Jao, gosn Sušiću, da Pjanić može da vrbuje TotijaReprezentacija Bosne i Hercegovine je ostala bez ijednog pravog napadača na spisku pred kvalifikacioni meč sa Izraelom.

Povrede Edina Džeka i Vedada Ibiševića stavile su selektora Safeta Sušića u vrlo nezgodnu situaciju. On je već pod velikim pritiskom medija zbog negativnog stila fudbala koji gaji njegov tim još od Mundijala, a sada je u još većem problemu, pošto će očigledno morati da pripremi klasičan katenaćo.

Izabrane vesti

Interesantno je da je popularni Safet rekao da „Bosna može da igra sa lažnom devetkom, kao Barselona".

Postavlja se pitanje ko će biti taj napadač iz senke; Izet Hajrović, Miralem Pjanić, Tino Sven Sušić ili možda Senad Lulić? U svakom slučaju, niko ne bi želeo da bude u koži legendarnog bosanskog stručnjaka u ovom trenutku, pošto kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i nisu baš idealan momenat za pronalaženje neotkrivenih talenata u napadu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine morala bi da uvežbava prekide, jer imaju dosta korpulentnih skakača, ali da li će to biti dovoljno, saznaćemo tek u za vikend.

Meč sa Izraelom na progranu je u nedelju od 20.45.


tagovi

BiHEdin DžekoEvropareprezentativni fudbalSafet SušićVedad Ibišević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara