""
""

Sušić: Nismo razočarali na SP i nisam rekao da ću otići

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.07.14. | 21:12

"Ta poslednja utakmica protv Irana pokazala je da imamo dosta mladih igrača s kojima bi bilo lepo raditi u budućnosti"

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić mogao bi i dalje da obavlja tu dužnost, uprkos neispunjenim očekivanjima na prvenstvu sveta u Brazilu, prenose sarajevski mediji.

Sušiću je prošle nedelje istekao ugovor, a odluka o njegovom daljem statusu biće doneta u sredu na sastanku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH.

Izabrane vesti

"Nikada nisam rekao niti da idem, niti da želim da idem. Mada sam slobodan i iako mi je istekao ugovor, prvo ću videti šta će biti sa FS BiH. Tek onda druge stvari dolaze na red. U poslednjih nekoliko dana nije se desilo ništa, tako da ne znam šta će biti. Verovatno će se posle sednice Izvršnog odbora sve znati", rekao je Sušić za list "Dnevni avaz".

On je dodao da nije bio toliko razočaran nastupima na Mundijalu "da bi digao ruke od svega".

"Da je bilo drugačije i da smo sve tri utakmice odigrali katastrofalno i izgubili, verovatno bih odlučio da sve napustim. Međutim, mislim da sve u svemu nismo loše igrali, izuzimajući susret s Nigerijom. A nakon pobede nad Iranom, smatram da smo ostavili dobar utisak, naročito kod naših navijača u inostranstvu i normalnih ljudi u BiH. Ta poslednja utakmica pokazala je da imamo dosta mladih igrača s kojima bi bilo lepo raditi u budućnosti", zaključio je Sušić.

Reprezentacija BiH nije uspela da prođe grupnu fazu Mundijala u konkurenciji Argentine, Nigerije i Irana.

(foto: Action Images)


tagovi

Safet Sušićreprezentativni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara