"Sušić"
"Sušić"

Sušić: Bod protiv ove paklene ekipe je uspeh

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.10.14. | 23:53

Selektor BiH oduševljen Belgijancima, uporedio ih sa Nemcima, a čestitao svojim igračima

SušićU derbiju dana Bosna i Hercegovina je remizirala sa Belgijom na domaćem terenu - 1:1, a trener Zmajeva Safet Sušić je rekao da je veoma zadovoljan učinkom svojih igrača i rezultatom.
„Ja moram pre svega da čestitam našim igračima na dobroj igri i velikom naporu koji su uložili protiv jedne ovako jake selekcije. Belgija je velika reprezentacija i smatram da su naši momci postigli veliki uspeh. Takođe, ne trebamo zaboraviti da smo pre tri dana imali jako tešku utakmicu. Sve u svemu, kada pogledam svih 90 minuta igre sa ovom paklenom ekipom, ja sam veoma zadovoljan, a verujem i momci. Nije sve gotovo, imamo još sedam utakmica, ali i dva boda“, rekao je Sušić.

Sušić dodaje da je uspeh odigrati nerešeno s Belgijom, a i dalje odbija da prihvati Vels kao glavnog konkurenta.
„Liče mi na Nemačku, nemaju straha, kompleksa, igraju dosta sigurno. Oduševili su me. Rekao sam pre kvalifikacija da nam je Izrael ozbiljniji konkurent od Velsa i stojim iza tih reči. Idemo u Izrael da pobedimo, ali ako uzmemo tamo bod i dobijemo ih u Zenici, pola posla smo obavili. Ima još dosta borbe do kraja“, istakao je Sušić.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

BelgijaBiHEvropaFudbalska reprezentacija Belgijereprezentativni fudbalSafet Sušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara