"Samir Nasri i Karlos Tevez"
"Samir Nasri i Karlos Tevez"

Šta je to sa današnjim fudbalerima? I Nasri ostao bez dozvole zbog ludovanja!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.13. | 16:31

Fudbaler Mančester Sitija zbog niza saobraćanjih prekršaja kažnjen sa 2.106 funti i dobio 18 kaznenih bodova, a bez dozvoleo će biti narednih šest meseci

 

Samir Nasri i Karlos TevezŠta se to dešava u glavama fudbalera koji se bahate na ulicama u svojim skupocenim mašinama?! Svakako, u pitanju je bahatost, jer, kad se ima para, onda je sve moguće. Ipak, mnogo je primera ljudi koji umeju da preteraju, posebno kada su bahaćenja na drumu u pitanju.

Izabrane vesti

Posle Niklasa Bentnera, Marsela, Karima Benzeme, nedavno i Karlosa Teveza, i Samir Nasri je ostao bez vozačke dozvole, upravo zbog prebrze vožnje, i to u više navrata tokom 2011. godine!

Fudbaler Mančester Sitija je čak tri puta uhvaćen kako vozi mnogo većom brzinom nego što je to dozvoljeno! Kao vrhunac svega, zbog toga što pred sudijom, u zadatom vremenskom roku, nije potvrdio, a ni demantovao da je bio za volanom u trenucima kada su kazne pisane, Francuz je kažnjen sa 18 bodova, 2.106 funti i šest meseci oduzimanja dozvole.

Ipak, nezvanični kralj bahaćenja i gluposti je definitivno Mario Baloteli, koji je u vremenu dok je igrao za Siti više bio poznat po pravljenju nereda nego po dobrim igrama.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Karim BenzemaEngleskaEvropaKarlos TevezMančester SitiMarseloNiklas BentnerSamir Nasri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara